Celal Şengör'e benzeyen Yunan kimdir? Ilias Alexiou ne iş yapıyor?

Yunanistan'da bir televizyon programcısının, Türkiye'de gündeme oturan Prof. Dr. Celal Şengör'e olan benzerliği konuşulmaya başlandı. Bu çerçevede Ilias Alexiou'nun kim olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Celal Şengör'e benzeyen Yunan kimdir? Ilias Alexiou ne iş yapıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Yunanistan’da televizyon programcı Ilias Alexiou’nun Celal Şengör’e olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Yapılan haberlerin ardından, "Celal Şengör'e benzeyen Yunan kimdir?" sorusu, arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Celal Şengör'e benzeyen Yunan kimdir? Ilias Alexiou ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde... 

Celal Şengör'e benzeyen Yunan kimdir? Ilias Alexiou ne iş yapıyor?

CELAL ŞENGÖR'E BENZEYE YUNAN KİM? ILIAS ALEXIOU NE İŞ YAPIYOR?

Celal Şengör'e benzerliği nedeniyle dikkat çeken Alexiou, Yunanistanlı bir müzisyen olarak bilinir. 1968 yılında Atina'da doğan Alexiou, müzik kariyerine 1980'lerde adım atmış ve rock, blues, funk ve soul tarzlarında şarkılar seslendirmektedir. Kendi grubu olan Ilias Alexiou Band ile birçok konser ve festivalde performans sergileyen Alexiou, Yunanistan'da tanınan bir sanatçı olarak öne çıkmıştır.

Alexiou, Yunanistan'da 'Adekastos Müfettişi' adlı bir program sunmaktadır ve Celal Şengör'e olan fiziksel benzerliğiyle dikkat çekmiştir.

Celal Şengör'e benzeyen Yunan kimdir? Ilias Alexiou ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Celal Şengör Yunanistan Yunan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.