Cannes ödüllü dizi uyarlaması yeni dizi “Dönence” için sürpriz kadro şaşırttı! İlk isim…

Yakın zamanda Kanal D'de gösterime girecek Dönence dizisinin çekimleri başladı. İzmir Foça'da başlayan çekimler için kadro belli oldu. Yaz sezonunu damga vuracak olan dizinin Cannes ödüllü diziden uyarlama olduğu biliniyor. İşte detaylar…

Kanal D'nin yaz sezonuna damga vuracak yeni dizisinin detayları belli oldu. Hazırlık çalışmaları devam eden Dönence dizisinin ilk başrol oyuncusu sevilen oyuncu Caner Topçu oldu.

Dizinin ilk oyuncusu olması nedeniyle ilgi çeken Topçu, Dönence dizisinde Özgür karakterine can verecek. Öte yandan dizinin aslında İsrail'de çekilmiş orijinal yapım Exceptional dizisinden uyarlandığı biliniyor.

FRANSA’DA CANNES ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ!

Dönence dizisinin yapımcılığını Kanal D iç yapımları üstlenecek. Yeni sezona damga vurması beklenen dizi için Cannes ödüllerine layık görüldüğü de biliniyor. Exceptional dizisi ilginç ve benzersiz senaryosu ile Fransa'da yayınlandığı anda geçtiğimiz yıl büyük ödüle layık görülmüştü. Cannes Diversify TV ödülüne layık görülen dizi bu kez Türkiye'deki versiyonu ile uyarlanarak ülkemizde gösterime girmeye hazırlanıyor.

FOÇA RÜZGARI EKRANLARDAN HİSSEDİLECEK!

Cannes ödüllü dizi uyarlaması yeni dizi “Dönence” için sürpriz kadro şaşırttı! İlk isim…

Yaz dizisinin benzersiz tatil mekanları arasında yerini alan Foça'da çekileceği duyurulduğunda büyük merak merak uyandırdı. Foça'nın tarihi geçmişi doğa manzarası ve güzellikleri yaz sezonu boyunca oranın dokusunu her an yaşayabilmeyi de sağlayacak. Dönence dizisinin konusu da belli oldu.

DÖNENCE DİZİ KONUSU

Dönence dizisinde Gülce isimli bir ana karakter bulunuyor. Bu karakterin Asperger sendromlu bir kardeşi var. İsmi Gece. Gülce ve Gece’nin sıradışı öyküsü bu kez Kanal D'de boy gösterecek.

YÖNETMENİ 2000’Lİ YILLARIN EFSANE DİZİSİNİ ÜSTLENMİŞTİ!

Dönence’nin yönetmen koltuğunda 2000’li yılların efsanevi gençlik dizisi Kavak Yellerinin yönetmenliğini üstlenen Kerem Çakıroğlu yer alacak. Dönence dizisinin ne zaman ekranlarda yer alacağı net olarak söylenmedi.

Yaz sezonu başlangıcı itibariyle ilk bölümlerinin paylaşılması bekleniyor. Dizinin çekimleri için sete çıkma planları yapıldı. Dizinin Türklere uyarlanmış versiyonunu Nuray Uslu kaleme alacak.

Cannes ödüllü dizi uyarlaması yeni dizi “Dönence” için sürpriz kadro şaşırttı! İlk isim… ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.