Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın fotoğrafları ortaya çıktı! Estetiksiz halini tanıyamadılar

31 yaşındaki ünlü oyuncu Can Yaman'un uzun zamandır aşk yaşadığı 29 yaşındaki İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte Türkiye'ye gelen ve Türkiye'de de büyük bir ilgi gören Leotta'nın estetiksiz fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Erkenci Kuş dizisiyle birlikte İtalya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Can Yaman, İtalyan yapımı Sandokan dizisinin çekimleri için ülkeye gitmişti. Uzun süredir İtalya'da yaşayan Yaman, spor spikeri Diletta Deotta ile birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u gezdirdikten sonra Ege koylarına yelken açmış, ardından Leotta'yı anne ve babasıyla bir araya getirmişti.


Rol aldığı dizi sebebiyle bir süredir İtalya'da bulunan ünlü oyuncu Can Yaman'ın, uzun zamandır birlikte olduğu ve evlenmeye hazırlandığı sevgilisi İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali ortaya çıktı.

Diletta Leotta


'Magazin D Yaz'da yayınlanan fotoğraflarla birlikte burun ve meme estetiği yaptıran 29 yaşındaki Leotta'nın, daha sonra da dudaklarını dolguyla büyüttüğü öğrenildi.

Diletta Leotta

"İNANDIĞIM ŞEYİ YAPMA ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİBİM"

Ünlü spiker, İtalya'da yayınlanan bir röportajında 18 yaşında ilk estetiğini yaptırdığını şu sözlerle dile getirmişti:

"18 yaşında burnumu yaptırdım. Bu benim yüzüm ve yargılanmadan onunla inandığım her şeyi yapma özgürlüğüne sahibim. İyi bir kariyer için estetik ameliyatı yaptırmadım."

Diletta Leotta

MÜJDELİ HABERİ ANNESİ VERDİ

Çift ile ilgili müjdeli haberi Can Yaman'ın annesi vermişti. Can Yaman'la İtalyan güzelin nişanlandığını belirten Güldem Yaman, "Önümüzdeki sene düğün olur inşallah" diye konuşmuştu.

Gelin adayı için "Çok şeker" diyen Güldem Yaman, "Yüzük takıldı, seneye de düğünümüz var. Düğünün nasıl olacağını kendileri bilir." açıklamasında bulunmuştu.

Can Yaman

"Oğlum hep mutluydu" diyen anne Yaman, "Yüzü gülüyor" ifadelerini kullanmıştı. İtalyan güzel Leotta'nın parmağındaki tek taş ise dikkatlerden kaçmamıştı.

 

Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın fotoğrafları ortaya çıktı! Estetiksiz halini tanıyamadılar ile ilgili etiketler Can Yaman estetik Diletta Leotta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.