Can Yaman'dan sonra Demet Özdemir de İtalya'da!

Başarılı oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde, İtalya’nın en çok izlenen programlarından birine konuk oldu.

İlk kez İtalya’ya Verissimo programına katılmak için giden Özdemir, dün akşam yayınlanan programla 2 buçuk milyon seveniyle buluştu.

İtalya’nın en ünlü programları arasında yer alan Verissimo, her hafta dünyaca ünlü bir konuğu ağırlıyor. Dünyanın pek çok yerinden ünlü sanatçıların katıldığı programın bu haftaki konuğu Demet Özdemir’di.

Kovid önlemleri sebebiyle seyircisiz çekilen programın ünlü sunucusu Silvia Toffanin’in Özdemir’i büyük bir heyecanla karşıladı.

 Can Yaman'dan sonra Demet Özdemir de İtalya'da!

Program boyunca kariyerinden yeni projesine kadar pek çok soruyu yanıtlayan Demet Özdemir, 2 buçuk milyon kişi tarafından izlendi.

Programın yayınını sırasında büyük ilgi gösteren izleyiciler gece boyunca Twitter üzerinden yaptıkları yorumlarla hem İtalya’da hem de Türkiye’de en çok konuşularla arasında yerini alarak, TT listesine girdi.

 

Can Yaman'dan sonra Demet Özdemir de İtalya'da! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Can Yaman İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.