CAN ATALAY’IN VEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ, MUHALEFET ‘DARBE’ DEDİ! SOKAK ÇAĞRILARIYLA NE PLANLANIYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, TİP'li milletvekili Can Atalay’ın vekilliğinin düşürülme kararı sonrası muhalefetten sokağa çıkma çağrıları, CHP’de Veli Ağbaba formülü iddiası ile  İzmir isyanının İstanbul’da İmamoğlu’na kaybettirme kurgusunu ve DEM Parti'de Başak Demirtaş'ın adaylık kararını masaya yatırdı.

''MESELEYİ KALKIŞMA OLARAK KULLANANLAR OLACAKTIR''

Bozkurt, ''Can Atalay kararı Eylül'de kesinleşince dokunulmazlığı kaldırılacaktı. Meclis süreci iyi yönetemedi. Atalay kararı verildikten sonra milletvekilliği dokunulmazlığı kaldırılması normal. Ancak meseleyi kalkışma olarak kullananlar olacaktır. Bu işi kalkışmaya evirmek isteyenler var. Bunu fırsat bilip kaotik ortamı besliyorlar. 

''BİRİLERİ TÜRKİYE'Yİ ZAYIFLATMAYA YÖNELİK OLAYI PROVOKASYONLARA EVİRMEK İSTİYOR''

Atalay konusunda Berberoğlu-Gergerlioğlu sürecine benzer durumlar yaşanabilir. Ancak artık anayasa mahkemesi ve yargıtay arasında da bir gerilim var. Berberoğlu - Gergerlioğlu gibi bir süreç işletmeye çalışırlar ise Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin direnç gösterme ihtimali yüksek. Bu sıkıntılı bir durum. Provokasyon grupların perde arkasında Türkiye'nin üniter yapısını tehdit eden unsurlar söz konusu. Birileri Türkiye'yi zayıflatmaya yönelik olayı provokasyonlara evirmek istiyor.

''31 MART GECESİNİ 'CHP'LİLER BASKINI' DİYE KONUŞABİLİRİZ''

31 Mart gecesini 'CHP'liler baskını' diye konuşabiliriz. CHP çok korkunç bir bölünmeye doğru gidiyor. Tunç Soyer koltuğu korumak için terör örgütünün siyasi ayağına ve benzer düşüncedekilere yakın durdu. CHP'nin İzmir kavgası büyür. CHP'nin İzmir'deki rant kavgasının benzeri Çankaya'da yaşanıyor.

AKŞENER'DEN CHP'YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

İYİ Parti ile CHP 2023'te bir proje hazırladılar. Bu projeyi denediler ama tutmadı.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CAN ATALAY’IN VEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ, MUHALEFET ‘DARBE’ DEDİ! SOKAK ÇAĞRILARIYLA NE PLANLANIYOR? ile ilgili etiketler Can Atalay TBMM Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Veli Ağbaba DEM Parti Başak Demirtaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.