Camdaki Kız'a Son Yaz Dizisinden Bomba Transfer! Hayri'nin Karısı Türkan nihayet belli oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni sezon öncesi bomba bir transfer haberiyle gündeme geldi. Şoför Hayri karakterinin karısı Türkan'ı oynayacak güzel oyunculara bir yenisi daha eklendi. Son Yaz dizisinden geçtiğimiz günlerde ayrılan güzel oyuncunun adı Camdaki Kız için geçmeye başladı.

Sezon finali sonrası arayışlarına hız veren Camdaki Kız yapımcıları, yeni sezona bomba gibi bir dönüş yapmayı planlıyor. Reyting rekortmeni dizide Şoför Hayri karakterinin eşi Türkan'ı oynayacak kadın oyuncu için yepyeni bir isim ortaya atıldı.


Burcu Biricik ve Nur Sürer'in başrollerinde olduğu Camdaki Kız ilk sezonunda 9 bölüm ekrana geldi. Sezon finali yaparak izleyici de meraklandıran dizinin yeni sezon hazırlıkları ise şimdiden başladı.

10 Soruda Dadandık: Funda Eryiğit - YouTube

Dizinin başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu, dizinin yeni sezonunun Eylül ayında başlaacağını daha önceden müjdelemişti. Gülseren Budayıcoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız ilk sezon izleyicilerden tam not almıştı.

Ancak bugün öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanların ağzı açık kaldı. Son Yaz dizisinde Canan karakterini oynayan ve yeni sezon itibariyle diziden ayrılan başarılı oyuncu Funda Eryiğit'in Camdaki Kız'ın yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Gelen son bilgiler ise Funda Eryiğit'in Nalan'ın hikayeye göre aşık olacağı şoför Hayri karakterinin eşi Türkan'ı canlandıracağı yönünde oldu.

Ne olursa oldun Camdaki Kız Hayi karakteri kadar eşi Türkan'ı da kimin canlandıracağı magazin ve dizi dünyasının merak ettiği sorular haline geldi.

Camdaki Kız'a Son Yaz Dizisinden Bomba Transfer! Hayri'nin Karısı Türkan nihayet belli oldu! ile ilgili etiketler Kanal D Funda Eryiğit Camdaki Kız Hayri Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.