Camdaki Kız Nalan Çeşme'yi Yakıyor! Burcu Biricik Kırmızı Bikinisiyle Olay Oldu! İşte O Anlar

Camdaki Kız dizisinde sergilediği Nalan karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu Burcu Biricik, Çeşme’de eşi ile birlikte gittiği tatilde kırmızı bikinisiyle olay oldu.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız’ın sezon finali yapması ile başrol oyuncuları da bundan istifade tatillerine devam etmekte. Dizinin başrol oyuncusu olan ve Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’te eşi Emre Yetkin ile beraber Çeşme’de görüntülendi.

Önceki günlerde The Beach Of Momo'da yemek yiyen Biricik, daha sonrasında kız arkadaşı ile beraber denize girerek serinledi. Reklamcı eşi Yetkin ile beraberde zaman geçiren güzel oyuncu oldukça keyifliydi. Eşini de sürekli öptüğü gözlemlenen Biricik, güzel havanın tadını çıkartırken serin sulara da girmeyi ihmal etmediler.

Camdaki Kız Nalan Çeşme'yi Yakıyor! Burcu Biricik Kırmızı Bikinisiyle Olay Oldu! İşte O Anlar

Kırmızı bikinisi ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Biricik, daha sonrasında eşi ile beraber localarına geçerek gözlerden kayboldular.

Camdaki Kız Nalan Çeşme'yi Yakıyor! Burcu Biricik Kırmızı Bikinisiyle Olay Oldu! İşte O Anlar - Resim : 2

Biricik eşi ile beraber daha önceki haftalarda da Bodrum’da görüntülenmişti. Gün boyunca denizin ve güneşin tadını çıkaran ikili doğal halleriyle de büyük ilgi toplamışlardı. Arkadaşları Aydan Taş ve Ecem Özkaya ile de bir araya gelen çift, Türkbükü’ndeki Divan otelde buluşmuşlardı.

Camdaki Kız Nalan Çeşme'yi Yakıyor! Burcu Biricik Kırmızı Bikinisiyle Olay Oldu! İşte O Anlar ile ilgili etiketler Burcu Biricik Çeşme tatil Bodrum emre yetkin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.