Camdaki Kız Hayri'nin köydeki karısı belli oldu! Çok büyük sürpriz geliyor! İşte yeni güzel!

Camdaki Kız dizisi yeni sezona beklendiği gibi hızlı bir giriş yaptı. Bütün yaz Nalan'ın yeni sevgilisini oynayacak şoför Hayri'nin kim olacağı konuşuldu. Rolü Cihangir Ceyhan'ın alması üzerine şimdi yeni bir bilmece yaşanıyor. Hayri'nin köydeki karısını kim canlandıracak? SuperHaber, Camdaki Kız Hayri'nin köydeki karısını kimin oynacağını açıklıyor.

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz yıla damga vuran ve ikinci sezonu ile de izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başaran Camdaki Kız dizisi yayınlanan iki bölüm ile beklentilere cevap veremedi. Ancak diziye yeni karılan ve aylarca kimin oynayacağı konuşulan Hayri karakterinin yüzünü göstermesi ile yeni bir heyecan başladı. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı diziye Cihangir Ceyhan'ın da katılması yeni heyecanlara kapı araladı.

Dizide uzun zaman Hayri krizi yaşansa da sonunda karakteri oynayacak isim Cihangir Ceyhan oldu. Ancak şimdi de yeni bir bilmece yaşanıyor. Camdaki Kız Hayri'nin köydeki karısını kim canlandıracak? Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizide Hayri'nin evli olduğu biliniyor. Gelecek bölümlerde Nalan'ın sevgisini kazanacak olan Hayri'nin köydeki karsını oynayacak isim şimdiden izleyicinin merak konusu oldu.

Sitare Akbaş Kimdir? - BiyografiTR

CAMDAKİ KIZ HAYRİ'NİN KÖYDEKİ KARISI BELLİ OLDU!

Zor günler geçiren Nalan'ın sevgisini kazanan Hayri yeni bir hayata yelken açacak. Ancak bu hayat kurgusunda Nalan şok bir gerçekle karşılacak. Köydeki resmi nikahlı karısı ile tanışacak olan Nalan artık kuma olacak.

Sitare Akbaş "Aşk Sarsın Her Yanımızı" - İstanbul'a dair en güncel haber  sitesi

Hayri'nin köydeki resmi nikahlı karısının hiç ses çıkarmayacağı üstüne üstlük Nalan'ı çok seveceği ilerleyen bölümlerde Nalan ile Hayri'nin karısı birçok kez karşı karşıya gelecek.

Sitare Akbaş'dan özel açıklamalar: 'Ramo'nun sevdiği her şeye dört elle  sarılma hali sanırım bu diziyi özel kılıyor

Camdaki Kız dizisinin yapımcıları ve pazarlamacıları diziye katılacak yeni isimler konusunda oldukça ketum davranıyor. Dizi ekibinden konu ile ilgili bilgi almak zor. Ancak SuperHaber olarak biz Camdaki Kız Hayri'nin köydeki karısının son dönemde giderek artan popülerliği nedeniyle Sitare Akbaş'ın çok uygun olacağını düşünüyoruz.

Sitare Akbaş'dan özel açıklamalar: 'Ramo'nun sevdiği her şeye dört elle  sarılma hali sanırım bu

Gelecek bölümlerde Hayri'nin köydeki karısı belli olacak.

Camdaki Kız Hayri'nin köydeki karısı belli oldu! Çok büyük sürpriz geliyor! İşte yeni güzel! ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız hayri camdaki kız hayri karısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.