Camdaki Kız Feride öldü mü? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrıldı mı?

Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer'in son bölümle birlikte dizideki akıbeti merak konusu olmuştu. Öte yandan dizi ekibi Sürer için veda sürprizi yapmıştı. Peki, Camdaki Kız Feride ölüyor mu, diziden çıktı mı?

Nur Sürer, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'da Feride rolüne can veriyordu. Dizide Nalan'ın annesi olarak bilinse de gerçekte anneannesi olan Feride'nin kadrodan ayrıldığı biliniyor. Peki, Nur Sürer kimdir, nereli, kaç yaşında?

CAMDAKİ KIZ FERİDE ÖLDÜ MÜ?

Sevilen dizi Camdaki Kız'da usta isim Nur Sürer, Feride rolü ile yerini alıyordu. Son olarak dizi ekibinin Sürer'e veda ettiği bir video paylaşılmıştı. Yayımlanan 63. bölümde de Feride karakterinin yatağında cansız durduğu görülüyor.

Ekip tarafından yayımlanan videoda ise Sürer, ''Teşekkür ediyorum hepinize. Yönetmen benim için her zaman çok önemli oldu. Bu kadar yıldır en mutlu olduğum set olduğunu söylemek istiyorum. Gerçekten kamera arkasındaki çocukların hepsi evladım gibiydi. Hiçbirinizi unutmayacağım, buraya geleceğim.Çok teşekkür ediyorum hepinize. Çok iyi olun, o kadar hak ediyorsunuz ki! Şahane bir ekip bu.'' sözlerini kullandı.

NUR SÜRER KİMDİR

NUR SÜRER KİMDİR?

Sürer, 1954 yılında Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olarak Bursa'da dünyaya geldi. Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Dağıstan kökenli olan oyuncu, eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı.

Camdaki Kız Feride öldü mü? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.