Camdaki Kız dizisinde koronavirüs şoku! Yayın tarihi değişti mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız’dan üzüntülü haber geldi. Henüz başlamadan yayın tarihi değişti mi soruları sorulmaya başladı. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi değişti mi detaylar haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak gerçek bir hikayeden uyarlama olan dizinin yayın tarihi gündem oldu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi yayınlanan fragmanından sonra seyirciler heyecan ile beklemekteydi.

Camdaki Kız dizisinde koronavirüs şoku! Yayın tarihi değişti mi?

Yayın tarihi değişti mi?

Daha önceden Kırmızı Oda adlı dizisinde uyumları çok beğenilmiş olan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun Camdaki Kız performansı merak edilmişti. Kısa süre sonra yayınlanan 2.fragmanındaki dizinin yayın tarihinin ise 1 Nisan'dan 8 Nisan'a çekilmesinin nedeni merak konusu olmuştur.

Camdaki Kız dizisinde koronavirüs şoku! Yayın tarihi değişti mi?

Birsen Altuntaş'ın haberinde yayın tarihinin ve çekimlerin bir hafta ertelenmesinin nedeni olarak başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu’nun koronavirüs olduğu iddia edildi.

Camdaki Kız dizisinde koronavirüs şoku! Yayın tarihi değişti mi? ile ilgili etiketler Camdaki Kız yayın tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.