Camdaki Kız 2022'de yeni bir dönemece giriyor! Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Camdaki Kız 30 Aralık akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yılı kapattı. Dizinin 26. bölümünde Nalan'ın Sedat ve Melisa yasak aşkına dair izlediği görüntüler Camdaki Kız'ın 2022 yılında büyük bir dönemece gireceğinin işareti oldu.

Perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız 26. bölümüyle seyircilere heyecan dolu anlar yaşattı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi oyuncuların yer aldığı dizinin son bölümünde Nalan'ın Sedat ve Melisa arasındaki yasak aşk görüntüleri gözyaşları içinde izlemesi geceye damga vurdu.

Nalan'ın gerçekleri gözyaşları içerisinde öğrenmesi ile birlikte Camdaki Kız dizisinin 2022 yılında bambaşka bir hikayeye doğru evrileceğinin işareti oldu. Sedat ve Melisa arasındaki görüntüler Nalan için artık yeni bir hayatın başlangıcı olacak.

Sedat'ın olmadığı, yalan ve yasak aşk görüntülerinin yer almadığı yeni dönem Camdaki Kız'ın yeni yılda da en çok izlenen diziler arasında yer almasını sağlayabilir.

Camdaki Kız 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Heyecan dolu Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Camdaki Kız 26. bölümde neler oldu?

Dizinin 26. bölümünde Cavit’in şirkette olan ortaklığı zor bir duruma giriyor. Sedat, bu durumdan çıkmayı düşünürken Rafet’in son anda verdiği karar Nalan’ın görüntüleri izlemesine neden olur. Öte yandan Selma Ergeç'in canlandırdığı Selen karakterinin hamile olmadığını anlayan Gülcihan'ın tokat attığı sahne bölümün dikkat çeken diğer bir detayı oldu.

Ocak ayının ilk haftasında ekrana ara vermesi beklenen dizinin yeni bölümleri izleyicileri daha da çok heyecanlandıracak.

Camdaki Kız 2022'de yeni bir dönemece giriyor! Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız camdaki kız 27. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.