Çağlar Ökten'le kısa süreli evliliği bitiyor mu? Seda Sayan'dan 'boşanma' açıklaması

Daha önce Onur Şan, Gökhan Şükür, Tuncay Kıratlı, Soner Yapcacık, Sinan Engin, Rıdvan Kılıç ile evli olan 60 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, son evliliğini de kendisinden yaşça küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le yapmıştı. Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile boşanacakları yönündeki iddialar hakkında canlı yayında açıklamada bulundu.

Başından 6 evlilik geçen ve 1990-1995 yılları arasında evli olduğu eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin'den 32 yaşında Oğulcan Engin adında bir çocuğu bulunan Seda Sayan, 7. evliliğini geçtiğimiz yıl Nisan ayında yapmıştı. Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturmuştu.

BOŞANACAKLARI İDDİASI MAGAZİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Evliliklerinin birinci yılına yaklaşan çiftin evliliklerinde kriz çıktığı iddia edildi. Haklarında daha önce de boşanma iddiası çıkan çiftin bu kez sessizliğini koruması ise iddiaları güçlendirdi. Magazin kulislerinde Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in boşanacağı konuşulurken ilk açıklama Seda Sayan'dan geldi.

Çağlar Ökten'le kısa süreli evliliği bitiyor mu? Seda Sayan'dan 'boşanma' açıklaması - Resim : 2

SEDA SAYAN'DAN İDDİALARA CANLI YAYINDA YANIT

Bugüne kadar sessizliğini koruyan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile boşanacağı yönündeki iddialara canlı yayında yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, sunuculuğunu üstlendiği ve Star TV'de ekrana gelen 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında evliliği hakkında konuştu.

İddiaları yalanlayan Sayan, ''Canım kocam, güzel kocam. Her gün boşanıyor yazıyorlar bize. Olsun nazar çıkar. ben sana her sabah aşık uyanıyorum. Gerçekten bizim için her gün yazılıyor. Yazık... Ailem artık alıştı yalan haberlere. Her gün boşandı, mahkeme önündeler yazıyorlar. Biz 1,5 yıldır beraberiz.'' diye konuştu.

Seda Sayan daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile evlilik yapmıştı. Seda Sayan'ın Sinan Engin'ten dünyaya gelen Oğulcan Engin ise tek çocuğu. Seda Sayan'ın oğlu ile eşi arasında 3 yaş var. Çağlar Ökten'in ise ilk evliliğinden Artur Ökten adında bir çocuğu bulunuyor.

Çağlar Ökten'le kısa süreli evliliği bitiyor mu? Seda Sayan'dan 'boşanma' açıklaması - Resim : 4

Çağlar Ökten'le kısa süreli evliliği bitiyor mu? Seda Sayan'dan 'boşanma' açıklaması ile ilgili etiketler Seda Sayan Çağlar Ökten boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.