10 ay önce evlenen Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu?

Sinan Engin ile evliliğinden Oğulcan Engin (32) adında bir çocuğu bulunan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan (60), 7'nci evliliğini geçtiğimiz yıl Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le yapmıştı. Mutluluklarıyla parmak ısırtan çifte nazar değdi. Yaklaşık 10 ay önce hayatını birleştiren çiftin boşanacağı iddia edildi. Haklarında daha önce de boşanma iddiası çıkan çiftin bu kez sessizliğini koruması ise iddiaları güçlendirdi.

Daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile evli olan 60 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz yıl Nisan ayında genç sevgilisi Çağlar Ökten ile Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturmuştu.

Çağlar Ökten ile Seda Sayan, geçtiğimiz Aralık ayında da ilişkilerinin 1'inci yılını sürpriz bir organizasyonla kutlamışlardı. Mutlu evlilikleri devam eden çifte nazar değdi.

BOŞANMA İDDİALARINI YALANLAMADILAR

Takvim'de yer alan habere göre; Eşine olan aşkını her fırsatta dile getiren ve ''hayatımın en doğru kararı'' kararı diyen Seda Sayan'ın eşiyle aralarında soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyor. Bir süredir sosyal medyada birlikte paylaşım yapmayan ve görüntü vermeyen çiftin arasında kriz çıktığı öne sürüldü. Aralarının açık olduğu öğrenilen çiftten ise herhangi bir açıklama gelmedi. Evliliklerinde henüz 1. yılı tamamlamayan çiftin boşanacağı konuşuluyor.

seda sayan - çağlar ökten

Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden 32 yaşında Oğulcan Engin adında bir çocuğu var. Seda Sayan'ın oğlu ile eşi arasında 3 yaş var. Çağlar Ökten'in ise ilk evliliğinden Artur Ökten adında bir çocuğu bulunuyor.

 

10 ay önce evlenen Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Seda Sayan Çağlar Ökten boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.