Cafer Mahiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, nerenin sahibi?

Cafer Mahiroğlu kimdir? sorusu CHP'ye yönelik açıklamalarıyla gündeme geldi. Bu çerçevede 'Cafer Mahiroğlu kaç yaşında?' veya 'Cafer Mahiroğlu nereli?' gibi sorular araştırılıyor. Peki Cafer Mahiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, nerenin sahibi? İşte ayrıntılar...

Cafer Mahiroğlu kimdir? sorusu CHP'ye yönelik açıklamalarıyla gündeme geldi. Bu çerçevede 'Cafer Mahiroğlu kaç yaşında?' veya 'Cafer Mahiroğlu nereli?' gibi sorular araştırılıyor. Peki Cafer Mahiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, nerenin sahibi? İşte detaylar...

Cafer Mahiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, nerenin sahibi?

CAFER MAHİROĞLU KİMDİR?

Cafer Mahiroğlu, 1966 yılında Sivas'da doğmuş bir iş adamıdır. İş hayatına işçi olarak başlamış ve konfeksiyon sektöründe çalışmaya başlamıştır. Sonrasında dünyaca ünlü birçok markanın tekstil üreticisi olan bir firmayı sahibi olmuştur. Ayrıca, Halk TV'nin sahibi olarak da tanınmaktadır.

İngiltere'deki Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak bilinen Cafer Mahiroğlu, İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'lerin sonunda İngiltere'ye gitmiştir. Uzun süre konfeksiyon sektöründe çalıştıktan sonra, kendi işini kurmak için bir konfeksiyon markasını satın almıştır. 1991 yılında Armondi tekstil şirketini satın aldıktan sonra, Top Shop, New Look, Dorotthy Perkins, Tesco, Evans gibi birçok markanın üreticiliğini yapmaya başlamıştır.

Cafer Mahiroğlu, 2007 yılında mali krize giren İngiliz marka Select'i satın alarak iş dünyasındaki etkisini artırmıştır. Sahip olduğu firmada yaklaşık 350 mağaza bulunmaktadır. Kendisi aynı zamanda İngiltere'nin en zengin 100 kişisi arasında yer almaktadır ve sıklıkla maddi sıkıntılar yaşayan veya zor durumda olan markaları satın alarak onları kurtarma eğilimindedir.

Cafer Mahiroğlu, iş dünyasındaki başarıları ve cesur yatırımlarıyla dikkat çekmektedir. Forbes dergisi Türkiye versiyonu, 2016 yılı Kasım sayısında Cafer Mahiroğlu'nun hikayesini kapak yaparak onun başarılarını öne çıkartmıştır.

Cafer Mahiroğlu'nun iş dünyasındaki başarıları ve Halk TV'nin sahibi olarak adından söz ettirmesi, onun Türkiye'nin önemli iş insanlarından biri olarak tanınmasına katkı sağlamıştır.

Cafer Mahiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, nerenin sahibi? ile ilgili etiketler Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.