Büyüyen karnı dikkat çekti! 49 yaşındaki Hande Yener hamile mi?

Kral TV ekranlarında 14 yıl boyunca VJ'lik yapan ve hafızalara 'VJ Bülent' olarak kazınan Bülent Çarıkçı sosyal medya hesabından şarkıcı Hande Yener ile çekilen bir karesini yayınladı. Karnındaki şişlikle dikkat çeken Hande Yener'in bu halini görenler 'hamile mi?' sorusunu yöneltti. Ünlü şarkıcının kilolu hali herkesi şaşırttı.

14 sene boyunca Kral TV'de VJ olarak görev alan, 'VJ Bülent' olarak tanınan ve şimdilerde ekranlardan uzakta bir yaşam süren Bülent Çarıkçı, ünlü popçu Hande Yener ile çekilen bir karesini Instagram hesabından yayınladı.

Çarıkçı, Yener ile olan karesine ''yepyeni albumunu guzel evinde dinledik HANDEmle💘💘resmen dev 1 album geliyo ve 3 HIT sarkim var...hepsininde SLOGANI fena tabiki💘💘 camdan evine ve camdan kalbine bi kez daha HAYRAN kaldim.......kopeklerin ...kedilerin....guvenip anlattiklarin ve evinin ENERJISI........bana cok iyi geldi💘💘 ve seni COK seviyorum....@handeyener #KRALICE 💘💘'' notunu düştü.

BEBEK Mİ GÖBEK Mİ?


Fit hali ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Hande Yener'in son halini görenler şaşkına döndü. Oldukça kilo alan Hande Yener'in büyüyen karnını görenler ise 'hamile mi?' sorusunu yöneltti. Yaklaşık dört yıldır 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasıyla tanınan Misha Michael Mehdikhan ile aşk yaşayan 49 yaşındaki popçunun hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. Yener'in kilo aldığını savunanlar da oldu bebek beklediğini iddia edenler de. Gözler Hande Yener'den gelecek açıklamaya çevrildi.

İşte Hande Yener'in son hali:

Büyüyen karnı dikkat çekti! 49 yaşındaki Hande Yener hamile mi? - Resim : 2


Hande Yener'in 1990–1994 yılları arasında evli olduğu eski eşi Uğur Kulaçoğlu'ndan 29 Ekim 1991 doğumlu Çağın Kulaçoğlu adında bir çocuğu bulunuyor. Hande Yener'in oğlu Çağın Kulaçoğlu DJ'lik yapıyor.

Büyüyen karnı dikkat çekti! 49 yaşındaki Hande Yener hamile mi? - Resim : 3

Büyüyen karnı dikkat çekti! 49 yaşındaki Hande Yener hamile mi? ile ilgili etiketler Hande Yener Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.