Büşra Büyükşen kimdir, nerede okuyor? Mehmet Ali sevgilisi mi?

Müge Anlı’da Necla-Metin Büyükşen cinayetini itiraf ettiği iddia edilen Büşra Büyükşen hakkında vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Anne ile babasının maskeli biri tarafından öldürüldüğünü söyleyen Büşra Büyükşen kimdir sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Büşra Büyükşen kimdir, nerede okuyor, Mehmet Ali sevgilisi mi?

Türkiye’de yaklaşık 10 gündür Necla-Metin Büyükşen cinayetini konuşmaya devam ediyor. Anne ve babası öldürülürken aynı odada bulunan ve kurtulan en küçük kardeş Büşra Büyükşen ise olayın en kritik isimlerinden biri oluyor. Günlerdir olayı ört bas etmeye çalışan, bildiklerini anlatmadığı ve cinayeti işleyen kişiyi sakladığı iddia edilen Büşra Büyükşen hakkında tüm detaylar yakından inceleniyor.

BÜŞRA BÜYÜKŞEN KİMDİR?

'bbuyuksen' instagram hesabını kullanan Büşra Büyükşen'i şu ana kadar 6 bin 255 kişi takip ediyor. Hesabını yorumlara kapalı tutan Büşra Büyükşen'in 6 tane gönderisi olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Anne ve babasının katilini bulmak isteyen Doktor Osman Büyükşen ise olayın tek görgü tanığı kız kardeşi Büşra Büyükşen ile sık sık karşı karşıya geliyor. Büşra Büyükşen'in gerçekleri sakladığından şüphelenen ağabey Osman Büyükşen, kız kardeşine sorular yönelterek olayı çözemeye çalışıyor.

Büşra Büyükşen kimdir, nerede okuyor? Mehmet Ali sevgilisi mi?

Çiftin şüphelerin odağındaki bir diğer oğlu Uğur Büyükşen'in eşi Betül Büyükşen de canlı yayına katılınca olayın kısa sürede çözüme kavuşması bekleniyor.

Büşra Büyükşen'in, "Yengemin gönül ilişkisi olabilir. Belki babam bunu fark etmiştir, bilmiyorum" sözleri üzerine canlı yayına bağlanan yenge Betül Büyükşen, kendisi hakkındaki iddiaları tamamen yalanladı. İşlemediği bir suçun iftirasıyla yaşadığını savunan yenge, kocasını hiçbir zaman aldatmadığını vurguladı. Eşi Uğur Büyükşen'le birlikte her zaman kayınpederi ve kayınvalidesinin yanında olduklarını söyleyen şüphelerin odağındaki yenge, "Büşra tatillerde geziyordu. Osman okuyordu. Ben baktım" sözlerini kullandı.

Metin – Necla Büyükşen çiftinin hayatını kaybettiği olayın ardından acısını dile getiren Doktor Osman Büyükşen'in feryadı ardından yetkililer hemen harekete geçti. Osman Büyükşen'e güzel haberi Müge Anlı verdi. Üç yıl önce işlenen cinayette Jandarma Genel Komutanlığı tarafından özel bir ekip kuruluyor. JASAT'a bağlı 10 tecrübeli dedektifin görevlendirildiği olayla ilgili sır perdesinin aralanması bekleniyor.

Büşra Büyükşen kimdir, nerede okuyor? Mehmet Ali sevgilisi mi? ile ilgili etiketler Büşra Büyükşen
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.