Buse Varol'dan eşi Alişan'ın ailesiyle ilgili şok açıklama: 'Kimse beni kızımın doğum gününe davet etmedi!'

2018 yılında evlenen ve bu evlilikten Burak ile Eliz adında iki çocuğu olan Alişan - Buse Varol çifti hakkında boşanacakları yönünde ortaya atılan iddialar yeniden alevlendi. Çiftin kızları Eliz 1 yaşına bastı. Ancak Buse Varol'un kızı için 5 yıldızlı otelde organize ettiği partide Alişan, Alişan'ın ailesiyle birlikte yaptığı kutlamada ise Buse Varol yer almadı. İkilinin ayrı ayrı düzenledikleri partilere katılmaması boşanma iddialarını bir kez daha gündeme getirdi.

2018 yılının Mayıs ayında 45 yaşındaki şarkıcı Alişan ile evlenen 31 yaşındaki oyuncu Buse Varol 2019 yılında oğlu Burak'ı, geçtiğimiz yıl Şubat ayında ise kızı Eliz'i kucağına almıştı. Buse Varol, dün 1'nci yaşına basan kızı Eliz için beş yıldızlı bir otelde gösterişti parti düzenlendi. Partide Alişan'ın ve ailesinin yer almaması dikkat çekti.

 

Alişan ise kendi ailesiyle birlikte ayrıca bir kutlama yaptı. Bu kutlamada da gözler Buse Varol'u aradı. İkilinin kızları için ayrı ayrı kutlama yapmasıyla ilgili ilk açıklama Alişan'dan geldi.

Buse Varol'dan eşi Alişan'ın ailesiyle ilgili şok açıklama: 'Kimse beni kızımın doğum gününe davet etmedi!'


''OTELDEKİ PARTİYE SADECE KADINLAR KATILDI''

Ünlü şarkıcı eşinin düzenlendiği partiye katılmamasıyla ilgili "Kız kıza bir parti düzenlendi. Erkeklerin katılmadığı bir partiydi, kadınlar ve çocuklar vardı. O yüzden gitmedim. Hakkımızda ne yazarlarsa yazsınlar. Amcası Eliz'in 1'nci yaşını göremedi." açıklamasında bulundu.

 Buse Varol'dan eşi Alişan'ın ailesiyle ilgili şok açıklama: 'Kimse beni kızımın doğum gününe davet etmedi!' - Resim : 2

Son dönemde haklarında boşanacakları yönünde iddialar ortaya atılan çiftin birlikte kızlarının partisinde boy göstermemesi ise iddiaları güçlendirdi. Alişan'ın ardından Buse Varol da açıklama yaptı. Varol, oteldeki partiye eşi Alişan'ın vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve'nin ve kayınvalidesi Suzan Tektaş'ın katılmadığını dile getirdi. Varol ayrıca, Alişan'ın ailesinin evinde yapılan kutlamaya davet edilmediğinin de altını çizdi.

Buse Varol'dan eşi Alişan'ın ailesiyle ilgili şok açıklama: 'Kimse beni kızımın doğum gününe davet etmedi!' - Resim : 3

''BENİ KİMSE EVDEKİ KUTLAMAYA DAVET ETMEDİ''

tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuşan Buse Varol, ''Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar rahmetli Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Sonra istemediler. Tabii ki saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla ve asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Yemin ederim her şeyin üstüne. Beni davet etmedi kimse eve. Asla ben böyle bir kız değilim. Gerçekten sorun yok. Saygı duyuyorum hepsinin acısına. Ama Eliz bir daha 1 yaşına giremeyecek.''

 

 

Buse Varol'dan eşi Alişan'ın ailesiyle ilgili şok açıklama: 'Kimse beni kızımın doğum gününe davet etmedi!' ile ilgili etiketler Buse Varol Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.