Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı

Burcu Biricik, Instagram hesabında meşhur pozları ile gündemi belirledi. Yepyeni pozlarla yeni bir akım başlattı. Nur Fettahoğlu ise kızı ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Burcu Biricik, Instagram hesabında meşhur pozları ile gündemi belirledi. Yepyeni pozlarla yeni bir akım başlattı. Nur Fettahoğlu ise kızı ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı

Müthiş paylaşımlarla çok mutlu olduğu görülen Nur Fettahoğlu'un paylaşımları çok beğeniliyor. Ünlü oyuncular muhteşem rolleri ile gündeme gelirken aynı zamanda sosyal medya da gündem olmaya devam ediyor. 

Burcu Biricik’ten Eğlenceli Paylaşımlar

 

Burcu Biricik hem rollerdeki performansları hem de eğlenceli karakterleriyle Instagram'da da takip edilen iki ünlü ismin son paylaşımları dikkat çekti. 

Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı - Resim : 2

Kırmızı Oda dizisindeki canlandırdığı Boncuk karakteri ile de oldukça sevilmişti. Ekranlara muhteşem bir geri dönüş yapan Burcu Biricik Camdaki Kız rolüyle de çok beğeni topladı. Oyuncu aynı zamanda Netflix dizisi olan Fatma ile çok ses getirmişti. Oynadığı her rolde müthiş başarı sağlayan oyuncu bu son üç proje ile kariyerinin zirvesini yaşıyor. 

Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı - Resim : 3

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Burcu Biricik eğlenceli anları takipçileri ile paylaşıyor. Güzel olduğu kadar eğlenceli de olan oyuncu takipçileri tarafından çok seviliyor. Her paylaşımda eğlenceli bir anını paylaşan oyuncu son paylaşımında takipçilerini gülümsetti. Çektiği fotoğrafta güneşi tutan güzel oyuncu, pizza kulesine dokunan fotoğraflar çekerek hayranları ile paylaşıyor.

Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı - Resim : 4

Nur Fettahoğlu Elisa'yla Çok Mutlu

 

Nur Fettahoğlu ise Kağıt Ev ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Güzel oyuncu harika oyunculuğu ile göz dolduruyor. Exxen'de Hükümsüz dizisine ise konuk oyuncu olan Nur Fettahoğlu burada da oldukça başarılı bir iş çıkardı.

Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı - Resim : 5

Spora düşkün olan ve her an fit olmaya özen gösteren güzel oyuncu harika görüntüsü ile çok konuşuluyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok beğenilen oyuncu son paylaşımında da beğeni yağmuruna tutuldu. 5 yaşındaki kızı Elisa ile harika pozlarını paylaşan oyuncu eğlenceli paylaşımlar yapıyor. Kızıyla aynı eteği giydiği anları paylaşan oyuncu komodinin üstündeki pozu ile çok beğenildi. 

Burcu Biricik Pozları ile Çok Konuşuldu! Nur Fettahoğlu Paylaşımları Rekor Kırıyor! Diziler Bitti Paylaşımlar Başladı ile ilgili etiketler Burcu Biricik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.