Burak Sergen'den Sadakatsiz hayranlarına umut verici müjde! Yeni sezonda olacak mı?

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonundan hayranlarına umut verici bir haber geldi. Koronavirüs vakaları ile sarsılan dizide başrol oyuncularından Burak Sergen’in sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedilirken, yoğun bakımda olduğu süre içerisinde 12 günü hiç hatırlayamadığını söyleyerek yeni sezonda durumunun ne olacağını bilemediğini belirtti.

Sadakatsiz dizisi bomba gibi ilk sezonun ardından finale doğru giderken koronavirüse yakalanan ve yoğun bakıma alındıktan sonra evinde dinlenmeye geçen Burak Sergen’den yeni sezonda izleyenlere iyi bir haber geldi. Koronavirüs salgınını insanların ciddiye alması gerektiğini belirten Sergen, “45 gün sonunda ilk defa insanları görüyorum. Çok mutluyum. Onu yendiğime çok sevindim. Bu durum çok berbat ve ciddiye alınması bir konu.” dedi.

12 gün uyutulduğunu söyleyen Burak Sergen, bu zaman sürecinde hiçbir şey hissetmediğini ve o günleri asla hatırlamadığını yineledi. Kendisinden 28 küçük yaş nişanlısının her koşulda yanında olduğunu hatırlatan Sergen, oğlunun da manevi olarak desteğini görmekten mutluluk durduğunu kaydetti.

Burak Sergen'den Sadakatsiz hayranlarına umut verici müjde! Yeni sezonda olacak mı?

Doktorlara çabaları içinde teşekkürlerini ileten Burak Sergen, geçtiğimiz haftaki Sadakatsiz dizisinin son bölümünde hastane odasında yattığı haliyle izleyenleri geri döndüğünden dolayı oldukça sevindirmişti.

Burak Sergen: "Umuyorum ki devam ederim"

2 Haziran akşamında 31. sezon finali bölümü ile ekranlara kısa bir mola verecek olan Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu için açıklamalarda bulunan Sergen, “Yeni sezonda tekrardan anlaşırsak neden olmasın. Umuyorum ki devam edeceğim.” mesajını gönderdi.

Burak Sergen'den Sadakatsiz hayranlarına umut verici müjde! Yeni sezonda olacak mı? - Resim : 2

Bu konu üzerine espriler yapmaktan da geri kalmayan Sergen’in neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken evde hastalık sürecinde gerekli teçhizatların kurulduğunu ve tedavisinin 2 ay kadar daha devam edeceğini ifade etti.

Burak Sergen'den Sadakatsiz hayranlarına umut verici müjde! Yeni sezonda olacak mı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz burak sergen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.