Bu iddia ortalığı karıştıracak! Hakan Sabancı, Hande Erçel'i aldatıyor mu?

Ünlüler dünyasının gözde çiftlerinden Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın dolu dizgin yaşadığı aşka gölge düştü. Bir kullanıcı Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'i aldattığını iddia etti. Hande Erçel'in aldatma iddiaları sonrası nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Sabancı ailesinin çapkın ismi Hakan Sabancı ile bir süredir aşk yaşayan Hande Erçel, yakışıklı playboy ile ülke ülke gezerek tatil yapıyor. 

Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan Portofino'ya geçmişti. İtalyan basınının görüntülediği ünlü çiftin sahilde aşk dolu görüntüleri basına sızmıştı. Ünlü çift, sahilde sık sık romantik anlar yaşamıştı. Hande Erçel ile Hakan Sabancı birlikte oldukları günden bu yana sıkça yurt dışı tatilleriyle gündem oluyor.

Altı aydır beraber olan ünlü çift Hande Erçel ve Hakan Sabancı birbirlerini Instagram'dan da takip etmeye de başlamıştı.

ALDATMA İDDİASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Son olarak ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Belgin isimli sosyal medya kullanıcısının açıklamaları şoke etti. Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'i aldattığını söyleyen kullanıcının anlatıkları ünlü çift arasındaki ilişkiyi sarsacak cinsten.

Beyaz Magazin'in özel haberine göre bir kullanıcı şunları söyledi:

''Hakan Sabancı, Hande Erçel yüz vermediği zaman, arkadaşlarına "Ben bu kızı kendime kedi yaparım" demiş. Hande ile sevgiliyken ise yakın arkadaşımı aradı, mesaj attı. Arkadaşım engellemesine rağmen kuzeninin telefonundan aradı. Hakan, Hande hayatındayken arkadaşıma ulaşmaya devam ediyor"

Aldatma iddiası sonrası Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Bu iddia ortalığı karıştıracak! Hakan Sabancı, Hande Erçel'i aldatıyor mu? ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.