Bu hafta vizyona girecek filmler neler? Vizyondaki filmler 22-29 Eylül 2023

Vizyondaki filmler! Sinema tutkunları için heyecan verici bir hafta daha başlıyor. Bu hafta vizyona girecek olan 10 film arasında bilim kurgu, gerilim, dram ve korku türlerinden birçok seçenek bulunuyor. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Vizyona girecek filmler neler? Bu hafta vizyondaki filmler neler? İşte 22-29 Eylül 2023 tarihleri arasında vizyona girecek olan filmler...

Sinema severler için heyecan verici bir hafta daha başlıyor. Bu hafta sinema salonlarında 4'ü yerli yapım olmak üzere toplamda 10 farklı film vizyona girecek. Her biri kendi türünde dikkat çeken bu yapımlar, izleyicilere çeşitli hikayeler ve deneyimler sunmayı hedefliyor. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Vizyona girecek filmler neler? Bu hafta vizyondaki filmler neler? İşte 22-29 Eylül 2023 tarihleri arasında vizyona girecek olan filmler...

BU HAFTA VİZYONDAKİ FİLMLER! VİZYONA GİRECEK FİLMLER 22-29 EYLÜL 2023 

Ölümcül Dalış

Bu haftanın gerilim dolu yapımlarından biri olan "Ölümcül Dalış," Maximilian Erlenwein tarafından yönetiliyor. Filmin başrollerinde Louisa Krause ve Sophie Lowe yer alıyor. Hikaye, sualtı dünyasına aşık iki kız kardeşin dalış macerasını konu alıyor. Ancak dalışları sırasında beklenmedik bir kaza meydana gelir ve kardeşlerden biri sıkışır. Diğer kardeş ise onu kurtarmak için sınırlı bir süreye sahiptir.

 

Büyük Felaket: Asit Yağmuru

Gerilim ve bilim kurgu severler için "Büyük Felaket: Asit Yağmuru" önemli bir seçenek olacak. Filmin yönetmeni Just Philippot, Fransa'da bir asit yağmurunun dünyayı kasıp kavurmasını anlatıyor. Bu felaketle yüzleşmek zorunda kalan ayrı bir aileyi izleyeceğiz.

 

Cehennem Melekleri 4

Aksiyon tutkunları için Sylvester Stallone, Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox ve Andy Garcia'nın başrollerini paylaştığı "Cehennem Melekleri 4" vizyona girecek. Serinin önceki filmleri gibi aksiyon dolu sahneler ve büyük bir oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

 

Düet

İdil Akkuş ve Ekin İlkbağ tarafından yönetilen "Düet," senkronize yüzme sporu sayesinde tanışan iki yakın arkadaşın, olimpiyat elemelerindeki başarısızlıkları sonrası ortak hayalleri için verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

 

Huzurum Kalmadı

Soner Demirci'nin yönettiği komedi filmi "Huzurum Kalmadı," silah kaçakçılığı yapan iki arkadaşın huzurevinde geçirdikleri olayları komik bir şekilde işliyor. İş insanı kimliğiyle bu macerada yer alan karakterlerin komik serüvenlerine tanık olacağız.

 

Kocamı Kim Öldürür

Bilal Kalyoncu'nun yönettiği "Kocamı Kim Öldürür," yerli komedi severler için ideal bir seçenek. Film, ilginç bir konu üzerine kurulu ve Aleyna Solaker, Burak Satıbol, Hayrettin ve Kemal Uçar gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor.

 

Ammar 4

Korku türü sevenler için haftanın yerli korku filmi "Ammar 4," bir büyücünün yanlış giden büyüsünün sonuçlarını ele alıyor.

 

Yasa Dışı

Emile Hirsch, Lucy Hale ve Ashley Greene'nin başrollerinde yer aldığı "Yasa Dışı," öfke kontrolü sorunları yaşayan bir dedektifin başına gelen olayları anlatıyor. Filmin polisiye ve gerilim unsurlarıyla dolu olduğu söylenebilir.

 

Yıldız Tozu

"Yıldız Tozu," Ahmet Sönmez tarafından yönetilen ve aile bağlarını merkeze alan bir film. Küçük bir kasabada yaşayan iki kardeşin hikayesi, bu duygusal yapımın temelini oluşturuyor.

 

1976

Manuela Martelli tarafından yönetilen "1976," Şili'de Pinochet döneminde yaşayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Film, kadın düşmanlığı ve yolsuzluğa karşı verilen mücadeleyi işliyor ve dram türünde izleyiciyle buluşuyor.

Bu hafta vizyona girecek filmler neler? Vizyondaki filmler 22-29 Eylül 2023 ile ilgili etiketler film Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.