Brooklyn Beckham eşi Nicola için yaptırdığı son dövmesiyle sosyal medyayı salladı: Bebeğime sürpriz yaptım!

Bu yıl Nicola Anne Peltz ile evlenen David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn, yaptırdığı yeni dövmesiyle sosyal medyayı salladı... Eşi Peltz'e olan düşkünlüğüyle gündemden düşmeyen Brooklyn şimdi de, sol bileğinin dışına büyük punto ile "Evli" yazdırdı.

Milyarder Amerikalı Nelson Peltz'in kızı Nicola Anne Peltz ile evlenen David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham her hareketiyle olay oluyor. Karısının soyadını taşımaya karar veren Brooklyn Beckham yeni dövmesiyle dikkat çekti.

Beckham, dövme sanatçısı Dr. Woo tarafından yapılan, sol bileğinin dışında büyük bir puntoyla 'Evli' yazan dövmesini, "Bebeğime sürpriz yaptım" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Brooklyn Beckham eşi Nicola için yaptırdığı son dövmesiyle sosyal medyayı salladı: Bebeğime sürpriz yaptım!

Görünüşe göre 27 yaşındaki Peltz bu jestten memnun kaldı, çünkü Beckham ardından bir tepsi çörek ve karısının ne kadar 'gururlu ve şanslı' olduğunu ifade ettiğini yazdığı notunu paylaştı. Nicola'nın eşine yazdığı notta, şu ifadeler yer aldı:

Brooklyn Beckham eşi Nicola için yaptırdığı son dövmesiyle sosyal medyayı salladı: Bebeğime sürpriz yaptım! - Resim : 2

"Sevgili bay Peltz-Beckham, seninle gurur duyuyorum! Varlığımın her parçasıyla sana inanıyorum. Sen hayatımın aşkısın ve her günümü seninle birlikte geçirdiğim için şanslıyım. Seni her dakika daha da fazla seviyorum. Sevgiler, karın."

EŞİYLE İLGİLİ PEKÇOK DÖVMESİ VAR

Brooklyn'nin, eşi için yaptırdığı birçok dövmesi var. Ünlü isim daha önce eşinin gözlerini ensesine dövme yaptırmıştı. Ayrıca yüzük parmağında bir 'N' harfi, boynunda 'Nicola', kolunun üst kısmında evlilik yemini, sırtında aktrisin aşk mektubu, bileğinde eşinin hayatını kaybeden büyükannesinin adı gibi dövmeleri de var.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bekcham'ın yeni dövmesi; kısa sürede hem dünyada, hem de Türkiye'de çok konuşulanlar arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili; "Brooklyn gibi oğlum olsa serumlarla ayakta kalırdım", "Bana bir daha dövmelerinden pişman olabilirsin demeden önce Beckham'a bakın" gibi yorumlar yaptı.

 

 

 

 

Brooklyn Beckham eşi Nicola için yaptırdığı son dövmesiyle sosyal medyayı salladı: Bebeğime sürpriz yaptım! ile ilgili etiketler Dövme brooklyn beckham Nicola Peltz tattoo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.