Böyle ayrılık olmaz! Kardeşlerim dizisinin Melisa'sı Damlasu İkizoğlu'nun ayrılık mesajı şaşırttı!

ATV dizisi Kardeşlerim'de Melisa karakterini oynayan oyuncu Damla İkizoğlu diziye veda etti. Dizinin 20 Kasım akşamı ekrana gelen 29. bölümüyle diziden ayrılan Damlasu İkizoğlu'nun ayrılık mesajı ise herkesi delirtti.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisine veda etti. Kadir karakterinin ölümü izleyen milyonlarca insanı ağlattı. Öte yandan dizide Melisa karakterinin de akıbeti belli oldu. Güzel oyuncu Damlasu İkizoğlu'nun canlandırdığı Melisa karakteri bu akşam dizide son sahnesini aldı.

Kardeşlerim dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İlk sezonu ile geçtiğimiz döneme damga vuran dizi yeni bölümleriyle de oldukça fazla ilgi görüyor. Her bir karakterinin bir hikayesi olduğu Kardeşlerim'de Kadir ve Melisa karakterlerinin dizideki geleceği netleşti.

Kardeşlerim'in Melisa'sı Damlasu İkizoğlu paylaştı sosyal medya sallandı!  Güzelliği ile baş döndürdü hem kumsalda hem teknede... - Galeri - Takvim

Kadir karakterinin ölümü ile diziye veda eden yakışıklı oyuncu Halit Özgür Sarı ile Melisa'yı oynayan Damla İkizoğlu diziden ayrıldı. Ancak İkizoğlu ayrılırken söyledikleri ile olay oldu. Vedasını şu sözlerle dile getirdi: "Evet! Benim Melisa ile yolculuğum bu kadardı. Ne denebilir ki, tertemiz delirdik:) Kardeşlerim çok güzel bir serüven oldu benim için. Gerçek abim Celil Nalçakan iyi ki varsın."

Öte yandan dizide Kadir, Kadir'in anne ve babasının ölümüne neden olan Akif birçok izleyicinin de nefret ettiği bir karakterdi. Akif'i canlandıran başarıl oyuncu Celil Nalçakan'ın da diziden bir başka proje nedeniyle veda ettiği konuşuluyor. 

Hikayesi ile dikkat çeken Kardeşlerim'e veda eden isimler sonrası dizinin geleceği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

Böyle ayrılık olmaz! Kardeşlerim dizisinin Melisa'sı Damlasu İkizoğlu'nun ayrılık mesajı şaşırttı! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim kardeşlerim melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.