Boşanmanın sebebi 'öpüşme krizi' mi? Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan açıklaması

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan 8 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdılar. 2014 yılında Roma'da dünyaevine giren çiftin boşanma sebebi olarak, Görgüzel'in rol aldığı tiyatro oyununda İrfan Kangı ile öpüşmesi olduğu ileri sürüldü. Konu ile ilgili açıklama yapan 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, boşanma nedeninin 'öpüşme krizi' olmadığını söyledi.

İtalya'nın Roma kentinde evlenen 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel geçtiğimiz hafta Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin boşanmasıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Selen Görgüzel'in rol aldığı tiyatro oyununda İrfan Kangı ile öpüşmesinin evliliklerinde büyük bir kriz çıkartttığı iddia edildi.

İddialara son noktayı koyan Selen Görgüzel, “Evliliğimin bitiş nedeni ne işim, ne de o öpüşme sahnesi. Evlilik bu; başlar biter, sağlıklı olalım gerisi hallolur” dedi.


Selen Görgüzel, Kuruçeşme'de görüntülendi. 10 dakikada biten duruşmanın ardından gözyaşlarını tutamayan Görgüzel, boşanma sonrası ilk kez gazetecilerin sorularını yanıtladı.


KONUŞMA YASAĞI ALDIRDILAR

Muhabirlerin “Boşanma hakkında neler söylemek istersiniz? Hamdi Bey’in size verdiği aracı satmışsınız haberleri de çıktı" soruları karşısında Görgüzel, “Süreç ile ilgili zaten bir konuşma yasağımız var. Ama Allah’a şükürler olsun hiçbir şey bana engel olmayacak. Araba detayları ile ilgili konuşmayacağım, arabayı sattım. Herkesin yolu açık olsun, iyi olacak her şey" yanıtını verdi.


Tiyatro oyununda partneri İrfan Kangı ile öpüşmesinin boşanmalarının nedeni olmadığının altını çizen Görgüzel, "Evliliğimin bitiş nedeni ne işim ne de bu sahneydi. Bunu sosyal medyada defalarca kez açıkladım. Evlilik bu; başlar biter, sağlıklı olalım gerisi hallolur. Çocuklar da üzüldü ama farkındalar her şeyin. Mutluluk için atılmış her şeyi mantıklı karşıladılar." dedi.

Selen Görgüzel, muhabirlerin "Peki Hamdi Bey tekrar evlilik kararı alsa tepkiniz ne olurdu?" sorusuna ise "Çok mutlu olur inşallah" açıklamasında bulundu.

Boşanmanın sebebi 'öpüşme krizi' mi? Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan açıklaması

Selen Görgüzel, boşanma davası sonrası Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:, "Dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun"

 

 

Boşanmanın sebebi 'öpüşme krizi' mi? Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan açıklaması ile ilgili etiketler Hamdi Alkan boşanma Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.