Boş sözleşmeye imza attı denilmişti: Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'dan alacağı maaş belli oldu

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın alacağı ücreti KAP'a bildirdi. Trabzonspor daha önce yaptığı açıklamada 'boş sözleşmeye izma attı' dedikleri Avcı'ya 2023-24 sezonunda 40 milyon TL garanti ücret ödeyecek.

Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı'nın 2023-24 sezonunda 40 milyon TL garanti ücret, 2024-25 sezonunda ise bir önceki sezon ödenen ücrete yüzde 50 oranını geçmeyecek şekilde artış (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ücret ödeneceğini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğüne getirilen Sayın Abdullah Mucib Avcı ile Kulübümüz arasında imzalanacak olan sözleşmenin mali şartlarının, Sayın Avcı tarafından Yönetim Kurulumuza bırakılması dolayısı ile durumu değerlendiren Yönetim Kurulumuz, ilgili sözleşmenin mali şartlarının şu şekilde olmasına karar vermiştir.

Sayın Avcıya;

•2023-2024 sezonu için 40 milyon TL garanti ücret ödenmesine,

•2024-2025 sezonu garanti ücreti olarak, bir önceki sezon ödenen ücrete, %50 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ortaya çıkacak tutarın ödenmesine,

Karar verilmiştir."

Boş sözleşmeye imza attı denilmişti: Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'dan alacağı maaş belli oldu ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.