Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar...

Bodrum, Milas ve Marmaris'teki orman yangınlarında söndürülen alanlar havadan görüntülendi Ortaya çıkan görüntüler yangının geride bıraktığı yıkımı gözler önüne serdi. Yangınlara karadan ve havadan yapılan müdahalelerde tonlarca su kullanıldı.

Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçeleri ile Marmaris'te yanan ormanlık alanlar havadan görüntülendi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, başkan yardımcıları Tayfun Yılmaz ve Hüseyin Tutkun ile birlikte Bodrum ve Milas’taki yanan ormanlık alanları helikopterle havadan inceledi. Yapılan incelemelerde binlerce hektar alanın yandığı görüldü.

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar...

Milas Beyciler Mahallesi’nde başlayan yangın hem Milas’ı hem Bodrum’u yaktı. Gökpınarı ve Bayır mevkisindeki tüm çam ağaçlarının küle döndüğü görüldü. Alevlerin mahallelere ne kadar yaklaştığı havadan görüldü. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yanan alanları helikopterden izlerken duygu dolu anlar yaşadı. Gözleri dolu şekilde yanan alanları izleyen Başkan Aras yangınlar için büyük mücadele verdiklerini ve çok üzgün olduğunu ifade etti.

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar... - Resim : 2

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınlarına havadan yapılan müdahale helikopterden görüntülendi. Ekipler yangın noktalarına bir seferde 2 buçuk ton suyla havadan müdahale etti.

İŞTE MARMARİS'TE YANGINDAN SONRA GERİYE KALANLAR

Marmaris’teki orman yangınlarının altıncı gününde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kiralanan helikopterler yangınlara müdahale etti. Kavaklıdere bölgesindeki orman yangınlarında 5 helikopter kullanıldı.

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar... - Resim : 3

Bakanlığa bağlı yönetim helikopterinin koordinesinde yanan bölgeler tespit edildi. Havuzlardan helikopterin su haznesine 2 buçuk ton su alındı.

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar... - Resim : 4

Yangının sürdüğü bölgeye ve çevresine hazneden dökülen suyla müdahale edildi. Yangınlar ilerlemesi durdurulduktan sonra söndürme çalışması yapıldı.

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar... - Resim : 5

Çalışmalar 2 saat 10 dakika sürdü. Yangın helikopterinin söndürme çalışmaları helikopterden görüntülendi. Marmaris’teki yangınlara gün boyu havadan ve karadan müdahaleler sürecek.

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar... - Resim : 6

Bodrum, Milas ve Marmaris havadan böyle görüntülendi: İşte yangın sonrası geriye kalanlar... ile ilgili etiketler Bodrum Milas Marmaris Yangın görüntü havadan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.