Black Widow konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Black Widow konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Black Widow filmi büyük bir merakla bekleniyor. Pandemi süreci nedeni ile vizyon tarihi ertelenen Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Black Widow konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Marvel stüdyolarının yapımı ile sinemalarda yerini almak için hazırlanan Black Widow filmi merak ediliyor. Pandemi nedeni ile vizyon tarihi ertelenen Black Widow filminin oyuncuları da dikkat çekiyor. Peki, Black Widow konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

BLACK WIDOW KONUSU NEDİR?

Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War arasındaki zaman dilimine odaklanacak olan ilk Black Widow solo filminde Black Widow yani Natasha Romanoff geçmişiyle yüzleşmek için evine dönmek zorunda kalışını konu alıyor.

Black Widow konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

BLACK WIDOW OYUNCULARI KİM?

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera

Yönetmen: Cate Shortland

Yapımı: 2020 - ABD

Oyuncular: Scarlett Johansson, Rachel Weisz, David Harbour

Diğer Adı: Kara Dul, Karadul

Black Widow konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Black Widow konusu nedir film konusu oyuncuları kimdir ne zaman vizyona girecek Karadul marvel aksiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.