Black Panther filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

9 Eylül ATV yayın akışında yer alan Black Panther adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Black Panther hangi kanalda? Black Panther oyuncuları kimlerdir?

9 Eylül ATV yayın akışında yer alan Black Panther adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Black Panther 2018 yılında vizyona girmiştir..

BLACK PANTHER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

BLACK PANTHER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o

Tür: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu, Fantastik

Yapım Yılı: 16 Şubat 2018 / 2s 15dk

 

Black Panther filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV black panther filminin konusu nedir oyuncuları kim Chadwick Boseman ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.