Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (22.04.2023)

Kripto para dünyasının öncü birimi Bitcoin (BTC), 30.000 dolarlık direnç seviyesini aşarak yatırımcıların beklentileri bir kez daha alt üst etti. 2023'ün başından bu yana oldukça muhteşem bir performans sergileyen Bitcoin, ilk çeyrekte %70'in üzerinde yükseliş gösterdi. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? İşte 22.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin son günlerde %3'ün üzerinde bir değer kaybı yaşadı ve en fazla 27.125.00 dolara düşerek, aşağı yönlü hareketini bugün itibariyle bozdu.

Bitcoin son durum (22.04.2023)

Mevcut Bitcoin fiyatı 27.473 dolar ve 24 saatlikte işlem hacmi 1.5 milyar dolar. Ayrıca Bitcoin son 24 saatte %0.73 yükseliş gösteriyor.

Kripto para piyasasında son durum

Bu arada, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) ise, geçtiğimiz haftalarda kendinden beklenmeyen yüksek performanslar gösterdi.

Şangay Hard Fork güncellemesinin ardından başarılı bir şekilde yükselen Ethereum, Bitcoin'in aşağı yönlü hareketinden etkinledi ve değer kaybı yaşadı.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (22.04.2023)

Bitcoin'in değeri son zamanlarda iki ana nedenden dolayı düştü. İlk olarak ABD Merkez Bankası Başkanı faiz artırımları konusunda piyasada belirsizliğe neden olan bazı açıklamalarıydı. İkinci olarak ise, Başkan Biden'ın kripto madencileri için elektrik maliyetlerine vergi talebi teklif etmesi, BTC'ye oldukça güvensiz yaklaşan yatırımcıları oldukça kötü yönde etkiledi. Dolayısıyla bu negatif yorumlanacak olaylar yatırımcıları daha da temkinli hale getirdi ve genel bir düşüş yaşanmasına neden oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kripto para birimleri için yeni düzenlemeler sonrasında Bitcoin'in fiyatı düştü!

Kanada kripto varlık yöneticisi 3iQ'nun araştırma Başkanı Mark Connors'a göre, ABD dijital varlık şirketleri artık diğer ülkelere taşınmaya başlanıyor, çünkü Coinbase önümüzdeki hafta Bermuda'da bir borsa başlatmak için yeni bir lisans almaya karar verdi.

Nükleer Bitcoin madencilik tesisi işe koyuldu!

Ayrıca önde gelen Bitcoin madencilik şirketi olan TeraWulf, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ilk nükleer enerji destekli Bitcoin madencilik tesisini başarıyla başlattı.

Nautilus Cryptomine tesisine şu anda %91'in üzerinde sıfır karbon enerjisiyle güç sağlanıyor ve bu da onu bu alanda öncü bir proje haline getiriyor.

Nautilus tesisindeki 50 MW'lık hissesinin tamamının başarılı bir şekilde devreye alınmasıyla TeraWulf, kapasitesini gelecek aşamalarda 50 MW ekleyerek daha da genişletmeyi planlıyor.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (22.04.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.