Birbirlerini sildiler! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş evliliği bitiyor mu?

Daha önce evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 2019 yılında nikah masasına oturan eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarıp, fotoğraflarını da sildiler. Çiftin bu hamlesi evliliklerinde çıkan krizi aşamadıkları ve boşanacakları şeklinde yorumlandı.

Son dönemde eşi Ebru Şallı'ya "Instagram'da sık sık lüks hayatını gözler önüne seren paylaşımlar yap" şeklinde baskı yaptığı iddia edilen Uğur Akkuş yeni bir iddiayla gündeme geldi. Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu konuşulan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti konuşulanlara göre boşanma kararı aldı.

BİRBİRLERİNİ SOSYAL MEDYADA SİLDİLER


2019 yılında Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle nikah masasına oturan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş evliliklerinde sona geldi. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarak çift, fotoğraflarını da sildi.


Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin programında Ebru Şallı ile Uğur Akkuş'un birbirlerini silmesi masaya yatırıldı. Programın sunucularından Bilal Özcan, Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Bilal Özcan, Ebru Şallı'nın eşinin baskılarına dayanamadığını ve Ebru Şallı'nın boşanmayı seçtiğini dile getirdi.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş evliliği bitiyor mu?

BİLAL ÖZCAN: ''EBRU ŞALLI %99.5 BOŞANMAYI SEÇTİ''


Bilal Özcan, Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evliliği ile ilgili canlı yayında yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: ''Ebru Şallı ile Uğur Akkuş'un arasında bir kriz olduğu kış aylarından beri konuşuluyordu. Uğur Akkuş'un Kuveytli bir iş adamına baya bir borcu olduğu, mahkemenin kendisine önemli bir ceza verdiği söyleniyordu. 3 tane gayrimenkulüne kamu bankası tarafından el konulduğu, icradan satışa çıktığı dillendirilmişti. Oldukça fiyatlı değerli daireler. Eridi adamın gayrimenkulleri. Sosyal medyada 8 milyon takipçisi olduğunu zannetmiyorum. Bu evlilik problemli başlamıştı, adam evliydi. Eski eşi 'kocamı elimden aldı' diye bağırıyordu. Evli bir adamla birlikte olmanın sıkıntısını Ebru Şallı yaşıyordu. Sakat başlayan bir ilişkiydi. Uğur Akkuş boşandıktan sonra evlendiler. Uğur Akkuş ile ilgil borç iddiaları hep oldu. Para bitince yuva çatırdar. 2 - 3 gün öncesine kadar Ebru Şallı'ya 'Benim param bitmedi. Lütfen bizi lüks gösteren paylaşımlar yap' baskısı yaptığı söyleniyordu. Böyle evlilik olmaz. Ebru Şallı %99,5 boşanmayı seçti. Ebru Şallı bu kadar baskının altında durmaz, ben tanıyorum onu. 1995 yılında onu ekrana ilk ben çıkarmıştım. Ne kadar pır pır yürekli olduğunu biliyorum. Ne kadar hassas olduğunu da biliyorum. 6 aydır kavga ediyorlar, iyi dayandı bence. Evladını kaybetmiş olması da boşanma sürecini uzattı bence. Bıktı demek ki. Boşanma gerçekleşecektir diye düşünüyorum. İsminden, şöhretinden dolayı etrafında çok erkek var. Tanışma hikayelerini anlatmıştı Uğur Akkuş ile. İş görüşmesi yapıyorlar, Ebru Şallı yüzüne bile bakmıyor. Ebru da saftır, bu tuzağa düşüyor. Tuzak diyorum çünkü kadınla evlenmeyi başarıyor. Kızın kalbini çalıyor ve boşanıp evleniyor. Kadınlar parayı sever. Ebru Şallı'yı iyi şartlarda yaşatıyordu. Borç parayla yatlarda, Los Angeles'ta yaşattı Ebru'yu. Uğur Akkuş'un istediği zengin gözükmekti. Medyaya da haberler servis ettiriyor. Ebru Şallı'yı bu anlamda kullandığını düşünüyorum. Ebru Şallı'nın bütün bu hayatında olumsuzluklara neden olan Sinan Akçıl'dır aslında. Sinan Akçıl, Ebru Şallı ile Harun Tan evliyken hayatına girdi. Harun Tan bunu ispat eti öyle boşandı. Harun Tan, Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ı Belgrad Ormanı'nda görüntületti, dedektif tuttu. Bu delillerle hiçbir nafaka talep edemedi. Harun Tan ile gül gibi yuvasını yıktı.''

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş evliliği bitiyor mu?

EBRU ŞALLI'NIN EVLİLİKLERİ VE ÇOCUKLARI

Uğur Akkuş, 2 çocuğunun annesi Gonca Akkuş ile 10 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra 2019 yılında Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yapmıştı. Ebru Şallı 1997–1998 yılları arasında Ozan Orhon, 2002–2013 yılları arasında Harun Tan ile iki evlilik yapmıştı. Üçüncü evliliğini Uğur Akkuş ile yapan Ebru Şallı'nın Harun Tan'dan dünyaya gelen 18 yaşında Beren Tan adında bir oğlu bulunuyor. Ebru Şallı, Harun Tan ile evliliğinden olan oğlu Pars Tan'ı henüz 9 yaşındayken 16 Nisan 2020'de lenfoma kanseri nedeniyle kaybetmişti.

Birbirlerini sildiler! Ebru Şallı ile Uğur Akkuş evliliği bitiyor mu? ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.