Bir Zamanlar Çukurova'ya Ateş Düşüyor! Konak Artık Yerle Bir! İşte Züleyha'nın Yeni Aşkı

ATV ekranlarının sevilen reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezon öncesinde büyük değişimler yaşanıyor. Sezon finalinde Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış’ın diziden ayrılmasından sonra Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oyuncusu İbrahim Çelikkol kadroya dahil edildi.

Sezon finalinde senaryo gereği ölerek Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Murat Ünalmış diziye veda etmek durumunda kalmış ve hayranları buna oldukça üzülmüştü. Kulislerden gelen son iddialarda ise bu ayrılığın en büyük sebeplerinden birisi de Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık ile yaptığı kavgaydı.

Bir Zamanlar Çukurova'ya Ateş Düşüyor! Konak Artık Yerle Bir! İşte Züleyha'nın Yeni Aşkı

Birkaç ay öncesinde Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında yaşanan kavgada yumruklar konuşmuş ve Ünalmış, Kerem Alışık’ın kendisine hakaret ettiğini ileri sürmüştü.

Yeni sezon öncesinde Demir’in boşluğu ise kısa zamanda dolduruldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol son dakika kararıyla Bir Zamanlar Çukurova’ya transfer oldu. Dizide Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek olan Çelikkol’un konağı yakıp yıkan kişi olacağı ileri sürüldü.

Bir Zamanlar Çukurova'ya Ateş Düşüyor! Konak Artık Yerle Bir! İşte Züleyha'nın Yeni Aşkı - Resim : 2

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri ise yeni bir aşka da böylelikle yelken açmış olacak. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinden sonra Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir’e de aşık olan Züleyha bu sefer de İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Hakan karakterine aşık olacak. Ancak bu Çukurova’nın sonu olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'ya Ateş Düşüyor! Konak Artık Yerle Bir! İşte Züleyha'nın Yeni Aşkı ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol Hakan Gümüşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.