Bir Zamanlar Çukurova kendi ayağına sıktı! Fekeli'nin yeni dizisi belli oldu! İşte flaş transfer!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yaşanan ayrılıkların ardından yeni sezon hazırlıklarına başladı. ATV'nin sevilen dizisinde 3 başrol oyuncusu ayrıldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış diziden ayrıldı. Son gelen haber sonrası yorumlar dizinin kendi ayağına sıktığını söylüyor. Başarılı oyuncu ve dizinin önemli karakteri Kere Alışık'ın yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yer alacağı iddia edildi.

Yeni sezonun ilk bölümleri itibariyle Fekeli karakterini oynayan Kerem Alışık'ın da diziden ayrılacağı kesinleşti. 107. bölüm sonrası diziden ayrılacak olan oyuncunun şimdiden yeni dizilerle görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Başarılı oyuncu Kerem Alışık, Fekeli karakteri ile milyonlarca takipçiye kavuştu. Dizide yer alan diğer başrol oyuncularının ayrılması sonrası Fekeli'nin de yalnız kaldığı dizinin takipçileri tarafından uzun zamandır dile getiriliyordu. Oyuncu bu ayrılıklar sonrası kendisine de yeni bir yol çizdi. 

Gelen kulis bilgilerine göre Kerem Alışık'ın bir başka ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziye transfer oldu. İddialar sonrası oyuncudan henüz resmi bir açıklama gelmezken takipçileri şimdiden heyecanlandı.

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova'da, Ali Rahmet Fekeli karakteriyle  Türkiye'nin gözdesi oldu! - Son Dakika Magazin Haberleri

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KENDİ AYAĞINA SIKTI!

Bir Zamanlar Çukurova’ya yakında veda etmeye hazırlanan Kerem Alışık, dinlenecek mi yoksa yeni bir yapımda mı rol alacak?

EDHO'dan muhteşem sezon finali! Hızır Çakırbeyli canını ortaya koyuyor

Zaman zaman sette yaşadığı kavgalar ile de anılan Kerem Alışık'ın diziden neden ayrıldığı da belli oldu. Karakterin hikayesinin bittiği için diziden ayrılmak zorunda kalan Alışık'ın birçok diziden teklif aldığı öğrenildi.

Özellikle yine bir ATV dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle adı anılan oyuncunun kararı bekleniyor.


öte yandan sezon hazırlıklar için sete çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yakında ATV'de gösterime başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova kendi ayağına sıktı! Fekeli'nin yeni dizisi belli oldu! İşte flaş transfer! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bir Zamanlar Çukurova fekeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.