Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olmaz denilen oldu! Züleyha'nın hatası çılgına döndürdü!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ortalık fena karışacak. Hilal Altınbilek'in oynadığı Züleyha karakterinin yaptığı yanlış sonrası herkes çılıgına döndü. Diziye sonradan katılan İbrahim Çelikkol'un canlandırığı Mehmet Kara karakterinin foyası ortaya çıktı.

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yaz döneminde üç başrol oyuncusuna veda etmişti. Uğur Güneş, Kerem Alışık ve Murat Yıldırım'ın diziden ayrılması sonrası yeni sezona başlayan dizide Züleyha'nın yaptığı yanlış sonrası herkes çılgına döndü.

Bir Zamanlar Çukurova 110. bölümü ATV ekranlarında 27 Ekim akşamı yayınlanacak. Züleyha'nın geçmişe bir sünger çekmeye hazırlandığı dizinin yeni bölümünde ekrana gelecek sahneler izleyiciyi de çileden çıkaracak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA OLMAZ DENİLEN OLDU!

Diziye Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandırmak için katılan oyuncu İbrahim Çelikkol'un dengeleri değiştirdiği bir gerçek. Ancak yeni bölüm fragmanında yer alan bir detay seyirciyi şoke etti. Hakan Gümüşoğlu yerine Mehmet Kara ismini kullanarak Züleyha'nın kalbine yavaş yavaş girmeye çalışan Mehmet Kara bunda da başarılı oluyor.

110. Bölüm Foto Galeri

Öte yandan Züleyha'nın Fikret'e rest çekerek "Sen Kimsin ki" demesi seyiriciyi çıldırttı. Demir Yaman'ı diziden çıkaran, üstüne üstlük bir de kötü göstermeye çalışan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin senaristleri tepkiyi gördü.

110. Bölüm Foto Galeri

27 Ekim Perşembe günü yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ile Mehmet Kara'nın yakınlaşması tepki gördü. Sosyal medya kullanıcıları Züleyha aleyhinde paylaştığı mesajlarla duruma tepki gösterdi.

110. Bölüm Foto Galeri

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü 27 Ekim Perşembe akşamı ATV'de yayınlanacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olmaz denilen oldu! Züleyha'nın hatası çılgına döndürdü! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol Züleyha Mehmet Kara
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.