Bir dönem Galatasaray'da oynayan Henry Onyekuru, Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile anlaşmaya vardı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Heny Onyekuru, Adana Demirspor ile transfer görüşmeleri yapmak adına İstanbul'a geldi. Bu gelişmenin ardından Henry Onyekuru, resmen Adana Demirspor'a transfer oldu.

Galatasaray'da bir dönem forma giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Henry Onyekuru'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Vole'nin haberine göre; Nijeryalı futbolcu, Adana Demirspor ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a geldi.

Öte yandan, yaptığı flaş transferlerle geçtiğimiz sezondan bu yana lige renk katan Adana Demirspor, Onyekuru'yu renklerine kattı. Onyekuru, daha önce 2 kez Galatasaray'da kiralık oynamıştı.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'da 71 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 22 gol atarken geçen sezon Olympiakos'ta 27 karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Bir dönem Galatasaray'da oynayan Henry Onyekuru, Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile anlaşmaya vardı ile ilgili etiketler Galatasaray Adana Demirspor Süper Lig Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.