Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi ve cenaze detayları hakkında açıklama geldi!

59 yaşındaki oyuncu ve sucunu Billur Kalkavan'ın vefat haberi hayranlarını ve sanatçı dostlarını yasa boğmuştu... Vefat haberinin ardından, Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı'dan ünlü ismin ölüm nedeni ve cenaze detaylarına yönelik açıklama geldi.

59 yaşındaki Billur Kalkavan, bir süredir akciğer kanseri sebebiyle tedavi görüyordu..

Kalkavan bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vefat haberinin ardından Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı'dan ünlü oyuncunun ölüm nedeni ve cenaze detaylarına ilişkin açıklama geldi. Bahadırlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"ÖLÜM SEBEBİ KANSER DEĞİL, MANTARIN YARATTIĞI ENFEKSİYON"

"Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sitemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu."

Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi ve cenaze detayları hakkında açıklama geldi!

Billur Kalkavan'ın cenaze programıyla ilgili de açıklama yapan Bahadırlı şunları söyledi:

"BÜYÜK BİR OLASILIKLA PAZARTESİ GÜNÜ DEFNEDERİZ"

"Cenaze töreni henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla pazartesi günü defnederiz." 

 

Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi ve cenaze detayları hakkında açıklama geldi! ile ilgili etiketler Billur Kalkavan ölüm buğra bahadırlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.