Bilge Öztürk ile 23 yaş küçük aşkı Daren Gerede Erkaya'nın ilişkisi başka boyuta taşındı

Bir dönem Megastar Tarkan ile aşk yaşayan 43 yaşındaki avukat Bilge Öztürk'ün sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin kendisinden 23 yaş küçük oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çeken Özürk, ilişkisini başka bir boyuta taşıdı. Öztürk, genç aşkını kız kardeşleri Berna Öztürk ve Belda Öztürk ile tanıştırdı.

50 yaşındaki ünlü sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin 20 yaşındaki oğlu Daren Gerede Erkaya ile sürpriz bir aşka yelken açan avukat Bilge Öztürk'ün mutlu birlikteliği devam ediyor. 'Daren Gerede ile birlikteyim, mutluyuz.' diyen Öztürk, sevgilisini ailesiyle tanıştırdı.


Öztürk, sevgilisini kardeşleri Berna ve Belda’yla tanıştırdı. Keyifli günün fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Daren Gerede Erkaya’nın annesi Bennu Gerede de oğlunun ilişkisine onay vermişti.

Bilge Öztürk ile 23 yaş küçük aşkı Daren Gerede Erkaya'nın ilişkisi başka boyuta yaşındı

ANNE GEREDE'DEN SÜRPRİZ AŞKA DESTEK GELMİŞTİ

Bennu Gerede, oğlu Daren ve Bilge'nin birlikteliğine şu yorumu yapmıştı: "Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp olağanüstü bir birliktelik yaşamaları bana ümit ve ışık veriyor ki... Seni inanılmaz seviyorum Bilge'cim... Çok ve çok"

Bilge Öztürk ile 23 yaş küçük aşkı Daren Gerede Erkaya'nın ilişkisi başka boyuta yaşındı

Bilge Öztürk ile 23 yaş küçük aşkı Daren Gerede Erkaya'nın ilişkisi başka boyuta yaşındı

Bilge Öztürk ile 23 yaş küçük aşkı Daren Gerede Erkaya'nın ilişkisi başka boyuta taşındı ile ilgili etiketler Bennu Gerede Bilge Öztürk Daren Gerede Erkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.