Bilal Özcan'dan olay açıklamalar... Ajda Pekkan neden düştü?

Son dönemde konser sahnelerinde fırtınalar estiren ve kendine has dansıyla gündemde olan 76 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan evde düşmesi sonucu kalça kemiğini kırdı ve apar topar ameliyata alındı. Ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili yaşanan bu gelişme sevenlerini ve hayranlarını üzdü. Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin programının yorumcusu Bilal Özcan, Ajda Pekkan'ın neden başına bu talihsiz kazanın geldiğini açıkladı.

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, sabaha karşı evinde düşmesi sonucu kalça kemiğini kırdı ve hemen ameliyata alındı. 76 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış, Süperstar'ın evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğine oluşan çatlak nedeniyle ameliyata alındığını ve Kasım ayı konserlerinin iptal edildiğini duyurdu.


Son dönemde bir konser sahnesinden bir başka konser sahnesine koşan ve kendine has dansıyla dikkatleri üzerine çeken Ajda Pekkan'ın düşme nedeni belli oldu. Ajda Pekkan'a nazar değişti. Ünlü şarkıcının geçirdiği talihsiz kazayla ilgili açıklama yapan Bilal Özcan, Ajda Pekkan'ın düşme nedenini açıkladı.


''SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDENLER KALÇASINI KIRMASINA NEDEN OLDU''

Dansıyla ilgili gelen olumsuz yorumlardan dolayı Ajda Pekkan'ın vertigosunun tetiklendiğini belirten Özcan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Ajda Pekkan'ın neden düşüp kalçasını kırdığını söylüyorsunuz. Kesin olarak tedit ettim. Düşme sebebi başının dönmesi ve düşüp kalçasını kırması. Ama neden başı döndü? Ajda Pekkan'ı sosyal medyada linç edenler bugün kalçasını kırmasına sebep oldular. Onlar yüzünden, Ajda Pekkan yaşadığı stres, üzüntü yüzünden vertigosu tetiklendi ve başına bu geldi. Hatırlıyorsunuz, dansı çok eleştirilmişti. Dansı için 'elektrik çarpmış gibi', 'uzaylı' gibi diyorlardı. Hatta Ajda Pekkan da 'bir daha dans etmeyeceğim' açıklaması yapmıştı. Çok üzüldüğünü belli etmişti. Ajda Pekkan yaşadığı stres nedeniyle vertigosu tetiklendi ve kalçasını kırdı.''

 

 

 

Bilal Özcan'dan olay açıklamalar... Ajda Pekkan neden düştü? ile ilgili etiketler Ajda Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.