BIDEN’IN KATILDIĞI SAVAŞ KABİNESİNDE NELER KONUŞULDU?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlatacağı tartışmaları,  İsrail'de Biden’ın katıldığı savaş kabinesinde konuşulanlar, Rusya'nın hedefindeki Akdeniz'i masaya yatırdı.

''ABD TÜRKİYE, IRAK, İRAN VE SURİYE'Yİ PARÇALAYARAK BİR TERÖR DEVLETÇİĞİ OLUŞTURMAK İSTİYOR''

Bozkurt, ''ABD'nin tek müttefiki İsrail'dir. Belki de siyonizmin ağababaları perde arkasında Hitler'le anlaştı, Avrupa'daki Yahudi nufüsunu bu coğrafyaya göndermek için bir plan yaptı.  ABD'nin politikaları hep İsrail merkezli. ABD için İsrail olmazsa olmazdır. Biden 2. 3. 4. İsrail'i de oluşturmak istiyor. ABD Türkiye, Irak, İran ve Suriye'yi parçalayarak bir terör devletçiği oluşturmak istiyor. Sözde 2. ve 3. İsrail devleti üzerinden bölgeyi dizayn etmeye çalışacaklar.

''İSRAİL 'KARA HAREKATI' ADI ALTINDA İŞGAL PLANI HAZIRLIYOR''

11 Eylül ile benzerlik kurarak Gazze'yi tamamen insansızlaştırmak istiyorlar. Kara harekatı adı altında işgal planı hazırlıyorlar. İsrail üzerinden baskı grupları devreye girmiş olabilir. İsrail'in kara harekatı yapması durumunda Gazze onlara cehennem olur. ABD destek verdiğine göre bu iş Gazze'nin işgal girişimine kadar gidecektir. Sadece 'girişim' olarak bile kalabilir. Hİzbullah'ın ciddi hazırlık yaptığı yönünde bilgiler var. Hizbullah onlara 2006'daki yenilgiden çok daha ağır bir yenilgi tattırabilir.

''RUSYA ABD'NİN STRATEJİK HAMLE ÜSTÜNLÜĞÜNE KARŞI DENGE KURMAYA ÇALIŞIYOR''

Rusya kendi önlemini alıyor. Rusya ABD'nin stratejik hamle üstünlüğüne karşı denge kurmaya çalışıyor. Bu savaş Doğu Akdeniz savaşıdır. Rusya Doğu Akdeniz'de ABD üstünlüğüne karşı denge sağlıyor.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

BIDEN’IN KATILDIĞI SAVAŞ KABİNESİNDE NELER KONUŞULDU? ile ilgili etiketler ABD Joe Biden İsrail Filistin Gazze Rusya Putin Doğu Akdeniz Çin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.