Bestemsu Özdemir'in şaşırtan görüntüsü! Yüzündeki değişimin sebebi estetik mi?

Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege'nin Hamsisi, İkimizin Sırrı, Milyonda Bir gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 30 yaşındaki oyuncu Bestemsu Özdemir son görüntüsüyle şaşırttı. 436 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Bestemsu Özdemir'in yüzündeki büyük değişiklik gündem oldu. Genç oyuncunun estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. İşte Bestemsu Özdemir'İn son hali...

Daha önce çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol alan 30 yaşındaki oyuncu Bestemsu Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı takipçilerini şaşırttı. Özdemir'in dudak, çene ve yanak bölgesindeki belirgin değişim dikkat çekti. Bestemsu Özdemir'in bir dizi estetik operasyon yaptırdığı öne sürüldü.

 DEĞŞİMİYLE GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Son olarak geçtiğimiz yıl atv'de yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinde hayat verdiği Ece Kaya karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve şimdilerde ekranlardan uzakta olan Bestemsu Özemir'in değişimi dudak uçuklattı. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncunun yüzündeki değişiklik estetik iddialarını da beraberinde getirdi. Son paylaşımında olduğundan bambaşka bir görünüme kavuşan Bestemsu Özdemir'in fotoğrafına takipçilerinden yorum yağdı. Özdemir'in bir dizi estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla adından son dönemde sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir bir süredir mobilya üreticisi Serkan Mehmet Durdu ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Fit haliyle beğeni toplayan Özdemir cesur paylaşımlarının yanı sıra son dönemdeki değişimiyle de gündem olmayı başarıyor.

Bestemsu Özdemir'in şaşırtan görüntüsü! Yüzündeki değişimin sebebi estetik mi?

Bestemsu Özdemir'in şaşırtan görüntüsü! Yüzündeki değişimin sebebi estetik mi? ile ilgili etiketler estetik bestemsu özdemir estetikli hali estetiksiz hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.