Beşiktaş’ta ceza sınırındakilerde fire yok!

Trabzonspor karşılaşması öncesinde tam 6 oyuncusu ceza sınırında bulunan Beşiktaş’ta korkulan olmadı. Maçta forma giyen; Caner, Atiba, N’Koudou, Burak ve Boyd oyunu kart görmeden tamamladı, Umut ise süre alamadı. Bu isimler, cuma günü Alanya karşısında sahada olabilecek.

Süper Lig’de dün akşam Trabzonspor’u konuk eden Beşiktaş'ta 6 futbolcu, zorlu karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırındaydı. Caner Erkin, Tyler Boyd, Umut Nayir, Kevin N’Koudou, Atiba Hutchinson ve Burak Yılmaz’ı kart görmemesi konusunda uyaran teknik ekibin, korktuğu olmadı.

Bordo-Mavililer karşısına ilk 11’de çıkan; Caner, Atiba, N’Koudou ve Burak’a ek olarak oyuna sonradan dahil olan Boyd da maçı kart görmeden tamamladı. Ek olarak listede yer alan isimlerden Umut Nayir da oyuna girmeyince Siyah-Beyazlılar’ın bu konuda eli zayıflamadı.

Ceza sınırındaki isimler konusunda haftayı firesiz kapatan Kara Kartal, 24. hafta mücadelesinde cuma günü Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacağı maçta 6 isimden de yararlanabilecek.

 

Beşiktaş’ta ceza sınırındakilerde fire yok! ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Atiba ceza sınırı
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.