Beşiktaş Rachid Ghezzal'i transfer edebilecek mi? Cezayirli yıldızda yeni gelişmeler yaşanıyor

Beşiktaş yönetimi Rachid Ghezzal'in menajeriyle önümüzdeki hafta içi masaya oturarak transferi sonuçlandırmak istiyor. 2 transfere 50 milyon euro harcayan Leicester City'nin kadroda düşünmediği Cezayirli yıldızın bonservisinde indirime gidildi. İngiliz kulübünde işlem tamam, sırada "Beşiktaş'ta kalmak isterim" diyen Ghezzal'in talepleri var.

Beşiktaş yönetimi Rachid Ghezzal'in tapusunu almak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı formayı kiralık olarak giydiği geçen sezon Süper Lig'de 31 maçta 8 gol, 17 asistlik muazzam performans sergileyen Cezayirli yıldız, şampiyonluk golünü de Göztepe'de kendisi atmıştı. Sabaha gazetesinin haberine göre; 29 yaşındaki sağ açığın transferinden yeni gelişmeler yaşanıyor...

3 YILLIK SÖZLEŞME, HER SENE 2.5 MİLYON EURO ÜCRET

"Kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta sezona damga vuran ve kazanılan iki kupada büyük payı olan Rachid Ghezzal'ı kadrosunda tutmaya kararlı olan siyah-beyazlılar, transferi bitirmek için harekete geçti. Cezayirli yıldızın menajeri Anoir Fazuli ile gelecek hafta masaya oturacak olan yönetim, Leicester'da 2.3 milyon Euro kazanan oyuncuya 3 yıllık kontrat ve yıllık 2.5 milyon Euro teklif edecek.

İlk aşamada 3 milyon Euro'nun üzerinde maaş talebinde bulunan 29 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlanması halinde, Leicester City ile bonservis görüşmeleri hızlandırılacak. Daha önce 7 milyon Euro isteyen İngiliz ekibinin, yapılan pazarlıklar sonrası 4-5 milyon Euro arası rakama razı olduğu kaydedildi. Leicester City'nin indirim sebeplerinin, Ghezzal'ın bir yıllık sözleşmesinin kalması ve maaş yükünden kurtulmak istemeleri olduğu kaydedildi."

SALİH UÇAN'DAN 2+1 YILLIK İMZA 

Öte yandan, Beşiktaş'ta beklenen transfer gerçekleşti ve Salih Uçan'la 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bugün Ümraniye'de sağlık kontrollerinden geçti. A Spor'un haberine göre Salih Uçan bu transferden toplamda 8 milyon TL kazanacak. Siyah-Beyazlı kulüp bu transferi en kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarından açıklayacak.

Beşiktaş Rachid Ghezzal'i transfer edebilecek mi? Cezayirli yıldızda yeni gelişmeler yaşanıyor

DİEGO COSTA MESELESİ

Beşiktaş'ta transfer gündeminde sıcaklığını koruyan isimlerden Diego Costa karar aşamasında... Yine Sabah'ta yer alan haber göre; Beşiktaş'ın maaş, bonus ve primler olmak üzere yıllık 2.9 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat teklif ettiği İspanyol golcüden kararını en geç hafta başında iletmesi istendi.

32 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacak olan Beşiktaş'ı Benfica'nın önünde tutuyor ancak ailesinin Portekiz ısrarı nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Costa'nın birkaç gün içerisinde teklife olumlu ya da olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Yönetim anlaşma olmazsa alternatif isimler için görüşmelere başlayacak.

Beşiktaş Rachid Ghezzal'i transfer edebilecek mi? Cezayirli yıldızda yeni gelişmeler yaşanıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Salih Uçan rachid ghezzal diego costa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.