Beşiktaş Leipzig maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi G grubunda bulunan temsilcimiz Beşiktaş, Alman temsilcisi Leipzig'i ağırlayacak. Devler Ligi'nde G grubunun ilk maçında Porto'yu deplasmanda mağlup ederek gruplara iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz ikinci haftada da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Alman temsilcilerine karşı galibiyeti bulunmayan Beşiktaş Leipzig'i yenerek bir ilki de gerçekleştirmek istiyor. Yeni stadında Avrupa kupalarında mağlubiyet yaşamayan Beşiktaş bu ünvanı sürdürmek istiyor. Peki, Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda? Beşiktaşta son durum ne? Maçın hakemi belli mi? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Porto zaferinden sonra Şampiyonlar Ligi'nde Alman temsilcisi Leipzig'i ağırlıyor. Devler Ligi'nde G grubunda bulunan Beşiktaş, Leipzig maçını kazanarak ikinci haftayı kayıpsız ve lider olarak kapatmak istiyor. Alman takımlarına karşı galibiyeti olmayan Beşiktaş, Leipzig'i yenerek bir ilki yaşama peşinde. Son 9 Avrupa maçında evinde kaybetmeyen Beşiktaş, Leipzig maçında taraftar desteği ile bu ünvanı sürdürmek istiyor. Peki, Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın hakemi kim olacak? Detaylar haberimizde...

porto-besiktas-133

BEŞİKTAŞ - LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

İlk maçında Porto'yu yenerek Devler Ligi'ne 3 puan ile başlayan Beşiktaş ile Monaco beraberliği sonrası ilk galibiyetini almak isteyen Leipzig'i karşı karşıya getirecek maç 26 Eylül Salı günü saat 21:45'de başlayacak. Mücadele TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

752x395-besiktas-leipzig-maci-hazirliklarina-basladi-1506249399889

BEŞİKTAŞ, LEİPZİG MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında 26 Eylül Salı günü Almanya'nın Leipzig takımını konuk edecek Beşiktaş, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe derbisinde forma giyen oyunculara salonda yenilenme programı uygulandı.

Diğer futbolcular ise pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda oyun ve kontrol çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, Leipzig maçı öncesinde son idmanını akşam yaparak BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tesislerde 15.30'da maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

sergei-karaseveELTkYdTFEKWBOT0jLrgMA_1

BEŞİKTAŞ-LEİPZİG MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak.

UEFA'nın açıklamasına göre 26 Eylül Salı günü Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Leipzig arasında yapılacak karşılaşmada, Rus hakem Karasev düdük çalacak.

Maçta Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak.
Siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde İtalya ekibi Napoli'yi deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmada da görev alan Sergei Karasev, ayrıca 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Club Brugge'ye Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-1 mağlup olduğu karşılaşmayı da yönetmişti.

MAÇ SAATİNDE YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bugün İstanbul'da yoğun yağış bekleniyor. Beşiktaş Leipzig maçının olduğu saatte İstanbul'da kuvvetli yağış bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş: Fabricio Agosto Ramirez, Gary Medel (Adriano), Pepe, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun
Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo, Naby Keita, Demme, Sabitzer, Forsberg, Poulsen, Timo Werner

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA 12. SIRAYA YÜKSELDİ!

Beşiktaş'a Porto zaferinde sonra bir güzel haber de UEFA'dan geldi.Beşiktaş, UEFA 2017-18 sezonu kulüpler sıralamasında 12'nci basamakta yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynanan ilk hafta maçlarının ardından 2017-18 sezonunun kulüpler sıralaması güncellendi.

Ligde 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alan, Şampiyonlar Ligi'ne ise konuk olduğu Porto'yu 3-1 mağlup ederek başlayan Beşiktaş, bu sezonki listeye 12'nci sıradan girdi.

Listede yer alan diğer Türk takımları arasında Fenerbahçe (49), Galatasaray (119), Medipol Başakşehir (206) ve Atiker Konyaspor (207) bulunuyor.

UEFA'nın, kulüplerin son 5 yıldaki performansına göre düzenlediği genel sıralamada ise Beşiktaş 34'üncü, Galatasaray 46'ncı, Fenerbahçe 59'uncu, Trabzonspor 73'üncü, Osmanlıspor 116'ncı, Medipol Başakşehir 153'üncü, Atiker Konyaspor 163'üncü, Kardemir Karabükspor 171'inci, Bursaspor 172'nci sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'A ADRİANO'DAN İYİ HABER!

Beşiktaş, derbi sonrası gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Siyah-beyazlılarda tedavisi tamamlanan Adriano, Leipzig maçında forma giyebilecek.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Derbide mağlubiyetinin moral bozukluğuna rağmen, zorlu 90 dakikada sakatlanan futbolcu olmaması teknik heyeti memnun etti.

Ayrıca tedavisi tamamlanan Adriano, takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli futbolcu Leipzig maçında takımdaki yerini alabilecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, devler ligi mücadelesinde büyük oranda ideal 11'ni sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Lens, Medel ve Negredo'yu yine yedek bekletmeyi planlayan Güneş, orta sahada değişikliğe gidebilir. Deneyimli teknik adam derbide 90 dakika sahada kalan Oğuzhan yerine Tolgay ile maça başlayabilir.

Tecrübeli çalıştırıcı Leipzig maçının 11'ne maç öncesi yapılacak son taktik antrenmanda karar verecek.

1645004_ee653cb54e8779c27894717974aeffb2

LEİPZİG MAĞLUP OLDU

Bundesliga'nın 5. hafta maçında Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Leipzig, deplasmanda Augsburg'a 1-0 mağlup oldu.

WWK Arena'da oynanan maçta ev sahibi Augsburg, 4. dakikada Michael Gregoritsch'in attığı golle 1-0 öne geçti ve müsabaka sonuna kadar skoru koruyarak sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Leipzig 7 puanda kalırken, Augsburg puanını 10'a çıkardı.

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.