Bergüzar Korel ve ablası Zeynep Korel barıştı! ''Konuşursam evden dışarı çıkamaz'' demişti...

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve ablası Zeynep Korel arasındaki tartışmalar magazin gündemini uzun süredir meşgul ediyordu. Son gelen bilgiye göre Korel kardeşler, yaptıkları bir telefon görüşmesi sonucunda aralarında buzlar eritti.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bergüzar Korel'in Amerika'da yaşayan ve temizlik şirketi sahibi olan ablası Zeynep Korel ailesine "Bana iftira attılar" diyerek ateş püskürmüştü.

"BENİM AİLEM YOK" DEMİŞTİ

Bergüzar Korel de ablası hakkında konuşma yasağı kararı aldırmıştı. Bir TV programında lezbiyen olduğu, sevgilisi için ailesinden para istediği de iddia edilen ve ev arkadaşıyla fotoğrafları yayınlanan Korel, bu söylentiyi ailesinin çıkardığını belirterek "Benim için artık ailem yok" demişti.

Bergüzar Korel ve ablası Zeynep Korel barıştı! ''Konuşursam evden dışarı çıkamaz'' demişti...

"ONUR SAVAŞI..."

Ailesine "Sırtımdan bıçaklandım, manevi bağlar koptuysa maddi bağlar da kopsun" diyerek açtığı miras davası için de "Bu bir miras değil, onur savaşı" yorumunu yapan Zeynep Korel cephesinde yeni bir gelişme oldu.

TELEFONLA GÖRÜŞÜP BUZLARI ERİTTİ

Son gelen haberlere göre aylardır hiç konuşmayan Zeynep Korel ve kız kardeşi Bergüzar Korel saatlerde telefonda görüştü ve aradaki buzları eritti. Zeynep Korel annesi Hülya Darcan'la aynı şekilde konuşup aradaki gerginliğe nokta koydu.

Bergüzar Korel ve ablası Zeynep Korel barıştı! ''Konuşursam evden dışarı çıkamaz'' demişti... - Resim : 2

Bergüzar Korel ve ablası Zeynep Korel barıştı! ''Konuşursam evden dışarı çıkamaz'' demişti... ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Zeynep Korel hülya darcan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.