Beren Saat albüm çıkarıyor!

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun eşi ünlü oyuncu Beren Saat albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Çok heyecanlı olduğunu belirten Saat, "Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor" ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanan ünlü oyuncu Beren Saat, Refik Anadol sergisinin açılışında yaptığı hazırlıklar hakkında konuştu.

"HAYALLERİMİN ÖTESİNDE BİR ÇALIŞMA"

İlk defa albüm yapacak olan saat, "Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor, çok heyecanlıyım" dedi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu, galeriden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Doğulu, sergi için “Refik Anadol, Los Angeles’tan sevdiğimiz bir dostumuz. Buradaki sergisi bizi heyecanlandırdı” dedi.

Beren Saat albüm çıkarıyor!

BEREN SAAT HAKKINDA

Beren Saat, 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

Beren Saat, üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2004 yılında henüz üniversite öğrencisiyken Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programına katıldı. Aynı yarışmada Engin Akyürek de yarışmış ve erkek yarışmacılar arasında birinci olmuştu. Beren Saat’in ilk dizi projesi Aşkımızda Ölüm Var oldu. İlerleyen yıllarda Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteri ile popülaritesi arttı. Daha sonra Bihter karakteri ile Aşk-ı Memnu adlı projede yer aldı.. Burada rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül) ile birlikte fenomen haline geldi. Her iki oyuncu da canlandırdıkları karakterlerle özdeşleştirildi. Bihter karakteri, Beren Saat’e 2009 Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü getirdi.

 

Beren Saat albüm çıkarıyor! ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu albüm şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.