Berat Kandili mesajları! 2021 WhatsApp resimli kandil mesajları

2021 Berat Kandili mesajları! Şaban ayının 14. gecesinin 15. güne bağlayan Berat gecesinde anneye, babaya, sevgiliye, eşe, nişanlıya kandil mesajları büyük önem arz etmekte. Sizde sevdiklerini Berat Kandili gecesini resimli mesajlarla kutlamayı unutmayın.

Berat Kandili gecesi mesajları Müslüman alemi tarafından şimdiden aranmaya başladı. Müslümanlar için en mühim günlerden birisi olarak kabul edilen Berat Kandili, Şaban ayının 14. gecesini 15. güne bağlayan zamanda idrak edilecek.

Sizde bu gecede anneye, babaya, sevgiliye, eşe, nişanlıya Berat Kandili mesajı göndermeyi unutmayın.

Berat Kandili mesajları ve en güzel sözleri

-Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

-Bu gece Berat Kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim.. Temizlensin günah defterleri.. İyi kandiller…

Berat Kandili mesajları ve en güzel sözleri

-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.

-Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

-Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

-Berat Kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

-Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Hayırlı kandiller…

-Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerim ile. Beraat Kandilinizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Berat Kandili mesajları ve en güzel sözleri

-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak… Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

-Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

-Bu gece beraat gecesi... Dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız af olsun. İyi kandiller.

-Sana karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, çiğdemin neşesini, lalenin gururunu, İslam'ın nurunu buket olarak gönderiyorum. Berat Kandilin mübarek olsun…

-Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, Berat Kandiliniz hayırlı olsun…

Berat Kandili mesajları! 2021 WhatsApp resimli kandil mesajları ile ilgili etiketler berat kandili mesajları sözleri en güzel 27 Mart kandil mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.