Benzin ve motorine dev bayram indirimi geliyor! İşte 30 Nisan PO, BP, Shell, Opet pompa fiyatları

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını günlük olarak takip ediyor. Brent petroldeki düşüşle beraber benzin, motorin, LPG fiyatları değişkenlik gösteriyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir’de 1 litre benzin ne kadar, kaç TL? İşte 30 Nisan BP, PO, Opet, Shell güncel pompa fiyatları…

Araç sahipleri son günlerde büyük bir değişiklik gösteren Brent petrol fiyatlarını yakından takip ediyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki değişkenlikte dikkatlerden kaçmazken son olarak yeniden indirim gelmesi bekleniyor.

Benzin ve motorine her geçen gün gelen yeni zamlar sonrasında araç sahipleri sık sık BP, PO, Opet, Shell akaryakıt istasyonlarındaki güncel benzin, motorin, LPG fiyatları yakından takip ediyor.

Benzin ve motorine dev bayram indirimi geliyor! İşte 30 Nisan PO, BP, Shell, Opet pompa fiyatları

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.04 TL
LPG (Otogaz): 11.75 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 isan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.12 TL
LPG (Otogaz): 11.97 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.69 TL

Benzin ve motorine dev bayram indirimi geliyor! İşte 30 Nisan PO, BP, Shell, Opet pompa fiyatları ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.