Ben Bu Cihana Sığmazam Sınıfta Kaldı! EDHO'nun Kopyası Diyenler De Var, Kadroyu Beğenmeyenler De!

ATV'nin yeni sezon dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölümüyle ekrana geldi. Oktay Kaynarca, Pelin Akıl'ın başrol oynadığı diziyi izleyenler eleştiri yağmuruna tuttu. EDHO'nun kopyası olduğunu söyleyenler kadroyu işaret ederken, dizinin geleceği için birkaç isim değişikliği yapmanın yeterli olacağını söylediler. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölümde neler oldu? İşte tepkiler...

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında olan Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölümüyle ekrana geldi. ATV'nin büyük beklentisi olduğu diziyi izleyenler sosyal medyada tepki göstermekte gecikmedi. Geçtiğimiz yıl final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin izleyenleri, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın tam bir kopya olduğunu dile getiren paylşaımlarda bulundular.

Oktay Kaynarca, Pelin Akıl, Ali Seçkiner Alıcı, Ebru Özkan gibi oyuncuların yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'a gelen eleştiriler sadece EDHO'ya benzerliğinden dolayı olmadı. Kadroda yer alan birçok oyuncunun yine EDHO'da yer alması da dikkat çekti. Ancak konusu itibariyle de olumsuz eleştiri alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin geleceği hakkında da yorumlar yapıldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a bir diğer eleştiri de Oktay Kaynarca üzerinden oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da evli ancak bir sevgilisi olan Kaynarca yeni dizisinde yine aynı rolde görüldü.

Ben Bu Cihana Sığmazam Sınıfta Kaldı! EDHO'nun Kopyası Diyenler De Var, Kadroyu Beğenmeyenler De!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Ben Bu Cihana Sığmazam Sınıfta Kaldı! EDHO'nun Kopyası Diyenler De Var, Kadroyu Beğenmeyenler De! ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.