Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden flaş transfer! Ozan Akbaba diziye öyle bir sahneyle giriş yaptı ki sosyal medya yıkıldı

ATV'nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosuna katılan yeni isim izleyicilerde heyecan yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşan Ozan Akbaba diziye öyle bir sahneyle giriş yaptı ki sosyal medya yıkıldı.

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Burak Çelik ve İsmail Demirci'yi buluşturan ATV'nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni bir isim dahil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşan Ozan Akbaba, bu kez de Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katılarak sevenlerini şaşırtmayı başardı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden flaş transfer! Ozan Akbaba diziye öyle bir sahneyle giriş yaptı ki sosyal medya yıkıldı

O SAHNE GÜNDEM OLDU! ''MEMLEKETİNE HOŞGELDİN KARDEŞİM''

Ozan Akbaba Emir Gardaşov karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna katıldı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Akbaba'nın canlandırdığı Emir karakterinin geliş sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi. Cezayir, Emir'e "Memleketine hoş geldin kardeşim!" dedi. Emir ile Cezayir'in karşılaştığı sahne X platformunda gündem oldu.

 

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden flaş transfer! Ozan Akbaba diziye öyle bir sahneyle giriş yaptı ki sosyal medya yıkıldı ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.