Ersan Şen'den dikkat çeken 'ihale' çıkışı: "Barış çocukları taş mı yiyecek?"

CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın 107 milyon TL'lik Ankara Büyükşehir Belediye ihalesini İYİ Partili Milletvekili Bedri Yaşar'ın aile şirketinin aldığı iddiası üzerine öfkelenen Ersan Şen, 'Barış çocukları taş mı yiyecek ne yapacak?' ifadeleriyle tepki çeken bir çıkış yaptı.

Hukukçu Ersan Şen, eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın 107 milyon TL'lik ABB ihalesini İYİ Partili Milletvekili Bedri Yaşar'ın aile şirketinin aldığı iddiası üzerine canlı yayında öfkelendi.

 

"ÇOCUKLAR TAŞ MI YİYECEK?"

Yarkadaş'ın belgelerle desteklediği ihale iddiasının ardından önce 'Zaman geçiyor. Başka konular var. Ekonomi konuşacağız' diyerek konuyu değiştirmeye çalışan Şen, daha sonra ise 'Barış çocukları taş mı yiyecek ne yapacak?' ifadeleriyle tepki çeken bir çıkış yaptı.

Ersan Şen'den dikkat çeken 'ihale' çıkışı: "Barış çocukları taş mı yiyecek?" ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş CHP Mansur Yavaş ihale İYİ Parti ersan şen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.