BBN Türk sunucusu kim? Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu?

Sosyal medyanın tartışmalı isimlerinden biri olan BBN Türk sunucusu Nisanur Çaydan'ın kim olduğu merak ediliyor. Son olarak Furkan Bölükbaşı ile yaptığı programın ardından hakkında çıkan bazı iddialar sonrasında gündeme geldi. Bu çerçevede kullanıcılar arama motorlarında 'Nisanur Çaydan kimdir?' sorusunu araştırıyorlar. Peki, BBN Türk sunucusu Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte ayrıntılar...

Nisanur Çaydan kimdir? sorusu BBN Türk sunucusunun sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından merak ediliyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Furkan Bölükbaşı ile yakın bir poz veren Nisanur Çaydan, sosyal medyada Bölükbaşı ile bir ilişki içinde olduğu iddiasıyla hakkında tartışmalar başladı. Peki, Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? Detaylar haberimizde...

BBN Türk sunucusu kim? Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu?

Nisanur Çaydan kimdir?

23 Temmuz doğumlu olduğu belirtilen ancak doğum yılı belli olmayan genç spiker Nisa Nur Çaydan, yerel yayın yapan haber kanalı BBN Türk'te çalışmaktadır. Siyasal iletişim alanında eğitim aldığı söylenen Çaydan, iletişim, gazeteci ve moderatör olarak kariyerini sürdürmektedir.

BBN Türk sunucusu kim? Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? - Resim : 2

2022 yılı itibariyle 'Gel Zaman Git Zaman' adlı televizyon programını sunan Çaydan, daha önce Özgür Bolu Gazetesi'nde de çalışmıştır. BBN Türk kanalında 'Hafta İçi Son Durum' adlı programı sunan genç spiker, programını her gün 11.00 ile 13.00 saatleri arasında sunucu olarak çalışmaktadır.

Nisanur Çaydan sosyal medya hesapları

Sosyal medyada da aktif olan Nisa Nur Çaydan'ın Instagram hesabı @nisanurcaydan, X (Twitter) hesabı ise @nisanurcaydan'dır.

BBN Türk sunucusu kim? Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? - Resim : 3

Nisanur Çaydan kaç yaşında, evli mi, ne mezunu?

Nisanur Çaydan'ın yaş, evlilik durumu ve ne mezunu olduğu gibi detaylar hakkında bilgi bulunmamaktadır.

BBN Türk sunucusu kim? Nisanur Çaydan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? ile ilgili etiketler Twitter Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.